Sådan ansøger du en midlertidig tatovering

 

1.

Find det sted, du vil anvende tatoveringen. Midlertidige tatoveringer slides let af, så husk det, og prøv ikke at anvende dem, hvor de bliver slettet af tøj.

2.

Våd din vaskeklud. Ring det ud, men ikke for meget. Du vil have det til at være vådt, men ikke drypende. Fugt fra vaskekluden er, hvad der hjælper med at overføre din tatovering fra papiret til din hud.

3.

Placer papiret med den midlertidige tatovering direkte på din hud, hvor du ønsker det at være. Sørg for at tatoveringen står over for din hud og ikke udadtil. Du bør kunne fortælle, fordi siden med tatoveringen vil have mere tekstur.

4.

Placer den våde vaskeklud direkte over tatoveringen og hold den på plads i 30 sekunder

5.

Fjern den våde vaskeklud, og slip papiret på din hud.

6.

Træk forsigtigt papiret væk , så tatoveringen sættes fast i din hud i stedet for papiret. Hvis det fortsætter med at holde fast i papiret, skal du sætte den våde vaskeklud i endnu 15 sekunder.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at din hud er ren før du anvender din midlertidige tatovering det vil gå mere glat og kan vare længere.
  • Midlertidige tatoveringer er en fantastisk måde at udtrykke dig selv uden varigheden af ​​en ægte tatovering. De er også gode til børn og kan gøre fantastiske fest favoriserer. Disse tatoveringer kan købes online fra mange kilder, relativt billigt. De fjernes let, når du trætter af dem, eller de begynder at falme eller slides af. Midlertidige tatoveringer kan også nemt påføres om få minutter.