Sådan behandles naturligt hår

 

1.

Først begynder du med shampooing og konditionering af dit hår. Jeg kan godt lide at bruge Nexxus overdådige shampoo og balsam, men der er andre mærker og produkter, der kan virke bedre for dig. Mens du shampooer dit hår, skal du være forsigtig med ikke at forvirre dit hår, fordi det kan medføre, at håret slår af. Når du foreskriver dit hår, skal du sørge for at koge balsammen igennem med en stor tandkam fra rod til ender. Sæt en plastikhætte på hovedet i ca. 5-15 minutter og hvis det overhovedet er muligt, sidde under en tørretumbler. Når du skyller balsammen ud, skal du sørge for ikke at binde dit hår.

2.

Dernæst er det tid til at blæse tørt. Jeg har lært, at den bedste måde at tørre dit hår på er at dele det i 4 sektioner og tørre hver sektion adskilt. Sørg for at få rødderne meget gode, mens blæretørring, fordi det vil medvirke til at reducere mængden af ​​tid, der er nødvendigt, mens fladt stryge dit hår. Jeg har også fundet ud af, at ved hjælp af en slags retstikserum, før blæstørring hjælper med at gøre håret ret skinnere og skinnere. Jeg kan godt lide at bruge Garnier Fructis straightening-serum, men jeg anbefaler, at du finder det, der passer bedst for dig.

3. Efter at dit hår er helt tørt, kan du starte processen af flade stryge dit hår. Du bør lade håret skille sig i fire sektioner for at gøre det nemmere at fladjern dit hår og opnå de bedste resultater. Sørg for at starte fra dine rødder og langsomt arbejde dig til din ende. Forlad dig ikke længere på nogen del af dit hår, fordi du ikke vil risikere at brænde dit hår. Sørg for at få rødderne til at blive rigtige gode for at dit hår skal ligge fladt og også sørg for at få kanterne meget godt, fordi ru kanter kan gøre eller bryde en hår stil. Fladjern alle sektioner og kam med en stor tandkamme. Stil efter ønske, og hvis det er nødvendigt, kan du tilføje mere udlignings serum efter behov.

Tips og advarsler

  • Lær dit hår og træne det for at gøre, hvad du vil det skal du gøre.
  • Ikke plad jern eller tørre dit hår til ofte, fordi det vil forårsage varmetab.
  • For mange afrikanskamerikanske kvinder er tanken om at gå uden perm eller andre kemikalier til at strække dit hår et mareridt. Det behøver det ikke. Naturligt hår kan håndteres meget nemt.