Sådan dækker du en pimple med makeup

 

1.

Vask dit ansigt. Selvom det anbefales at bruge en exfoliating ansigtsvask, vil enhver ansigtsvask du har hjemme, gøre det fint. Når du vasker dit ansigt, skal du bruge cirkulære bevægelser og vaske dit ansigt i totalt 1 minut. Skyl med lunkent vand og klapp tørt.

2.

Tag en bomuldskugle og læg ansigtstoner på dit ansigt. Tillad 5 minutter, før du fortsætter til trin 3 for at tillade toneren at absorbere.

3.

Fugt dit ansigt med en god ansigtscreme. Hvis du ikke har en, skal du købe en, der passer til din hud, som f.eks. Kombination, tør eller olieagtig.

4. Når du har fugtet, begynder dit ansigt at påføres Grundlaget. Det korrekte fundament først over hele dit ansigt. Når du køber fundament, match det så tæt som muligt på din hudfarve.

5.

Påfør concealer direkte på bums. Concealer bør også være tættest på din hudfarve, og du kan også godt lide at klistre som. Når du anvender concealer til en pimple, skal du sørge for at dab den, indtil den falder ind i din hud.

6.

Tilslut endelig trykt pulver. Brug svampen, der følger med dit pressede pulver, som igen skal matche tæt på din hudfarve og slukke den. Du vil se din pimple fade og vil bare have et fejlfrit ansigt, der er klar til at skinne.

Tips og advarsler

  • Spil øjnene op med nogle skinnende øjenmakeup til at trække fokuset på dine øjne i stedet for det plet, som du er bekymret for.
  • Brug produkter, der passer til din hudtype, for at undgå tørring eller irritation af huden.
  • Åh nej, du har en pimple. Nå damer, det er ikke verdens ende. Jeg vil gå dig igennem en trinvis vejledning om, hvordan du får det uflatterede ulempe forsvinde.