Sådan elsker du dig selv

 

1.

Medfølelse for dig selv. For hver såkaldt fejl eller dårlig beslutning, har du lavet for hvert hjertesorg, du har oplevet, for hver bit af 'dårlig' held, at det er din vej, medfølelse for dig selv. Du gør det bedste du kan på et hvilket som helst tidspunkt. Du har levet meget, har medfølelse for stress og udfordringer, du har levet igennem. en stærk sjæl.

2.

Tilgiv dig selv. Beklager er giftige. Vi kan ikke ændre fortiden, vi kan kun skabe fremtiden og føle fred i nuet. Så tilgiv dig selv for enhver adfærd, du ikke har været stolt af. Undskyld enhver, du føler dig forkert (du behøver ikke at gøre det personligt, du kan sende det telepatisk med din hensigt om at modtage det eller skrive et brev og brænde det). Frigør al den skyld, som ikke tjener dig og tilgive dig selv i tidernes retning.

3.

Godkend dig selv. Skift de ting, du kan - som en usund vane, som ' s holder dig tilbage fra at føle dit sande guddommelige selv. Accepter de dele af dig, som du ønsker, var forskellige, men det gør dig speciel. For eksempel hvis du har en sjov, vi alle gør, elsker og accepterer den del af jer. Lær at delegere og bede om hjælp, hvis der er noget du ikke føler er din styrke. Fokus på hvad du kan gøre, ikke hvad du kan. T.

4.

Pas godt på dig selv. Det er nemt at se, der elsker og bryr sig om sig selv - de vælger sunde fødevarer, de udøver og vælger positive tanker. At elske dig selv på disse grundlæggende måder er grundlaget for at elske dig selv.

5.

6.

Stop at dømme dig selv. Selvkærlighed er ikke den samme som formodning. Conceit kommer fra et sted for usikkerhed og ego, ikke fra et sted af ånd og ydmygthed. Conceit er ofte bekymrende for, hvad andre vil tænke på dig, og derfor tager du dig af dig selv. Men selvkærlighed er ikke ligeglad med, hvad andre tænker på dig og tager sig af dig selv, fordi det simpelthen føles godt og som det naturlige gør.

7.

Er tilfreds med dit udseende eller krop er heller ikke opfattelse. Bragging om eller lægge for meget vægt på ydersiden / materialet i stedet for hvad der er på indersiden. At værdsætte din indre og yderste skønhed er en måde at sige takk til Gud for dine velsignelser. Din skønhed udstråler fra indersiden ud.

8.

Taler godt til dig selv og andre. Tag dig ikke i skvaller eller negativ snak. Hvis du elsker dig selv, vil du finde denne kærlighed udstråle fra dig og ud til alle. Du vil opdage, at du ikke ønsker at behandle nogen anderledes end, hvordan du vil blive behandlet. Det er så enkelt.

9.

Forkæl dig selv. Genkend dine præstationer og lad dig føle dig godt og taknemmelig for alt det hårde arbejde og engagement du har givet. Forkæl dig selv med en massage eller køb noget, der gør dig glad. Disse helbredende og materielle belønninger er måder at være venlige over for dig selv og vise værdsættelse for alt, hvad du giver og gør.

10.

Vær venlig med andre. Hvis du ikke elsker dig selv, er det svært at føle kærlighed til noget eller nogen anden . Husk, at når folk ser ud til at være menige eller ufølsomme eller ligefrem grusomme, er det fordi de ikke elsker sig selv. Faktisk kan de endda hader sig selv eller deres liv (hvilket er deres skabning). Prøv at have medfølelse og tilgivelse hen imod dem, og som det siger siger, hvis du ikke har noget at sige, skal du ikke sige noget. Bare afbryd og gå væk.

Tips og advarsler

  • Selvkærlighed er et middel til alle ondt
  • Selvkærlighed tager øve og opmærksomhed
  • Journal er en fantastisk måde at forstå dig selv på r
  • u0026 quot; Elsk dig selv u0026 quot; er en almindelig besked, men det lyder måske lettere sagt end gjort. Hvordan finder du ud af, hvordan du kan elske dig selv? Hvad betyder det? Er det det samme som indbildningen? Hvorfor er det så vigtigt? Her er en måde at forstå forskellen på selvkærlighed og selvabsorption, og hvordan man begynder at elske dit smukke selv i dag!