Sådan får du en tæt barbering med en elektrisk barbermaskin

 

1.

Rengør din elektriske barbermaskine. Åbn barberhovedets hoved som i instruktionerne i manualen, og brug derefter rengøringsbørsten (følger med de fleste elektriske barbermaskiner) til at feje hårene i papirkurven. Hvis du ikke har en børste til din elektriske barbermaskine, kan du købe en hvor du købte barbermaden eller i en hvilken som helst større stormagasin.

2.

Påfør varmt vand i dit ansigt. Varmt vand blødgør ansigtshåret og gør det muligt for barberharen at skære håret tættere på huden.

3.

Anvend talcumpulver eller barberings lotion til dit ansigt. Disse produkter, selvom de er valgfrie, gør dit ansigtshår endnu blødere. håret er, jo tættere barberingen bliver. Lad disse produkter suge ind i dit ansigt før barbering.

4.

Begynd barberingen. Sørg for at barbere med kornet, ikke imod det . Barbering mod kornet resulterer i indgroede hår, mens barberingen med kornet resulterer i tæt, ren barbering.

Gå over dit ansigt endnu en gang for en endnu tættere barbering. Hvis du genbruger talkumpulveret eller præ- barberer lotion og barberer igen, razeren fjerner enhver stub, der forbliver.

Tips og advarsler

  • Selvom du primært bruger en elektrisk barberkniv, skal du bruge en manuel sikkerheds barberer lejlighedsvis for at sikre, at dit ansigt er så rent barberet som muligt. Rengør din elektriske barberkniv effektivt.
  • De elektriske razorhoveder, mens de ikke er så udsatte som i manuelle barbermaskiner, er lige så skarpe. Håndter dem med omhu.
  • Moderne fremskridt inden for teknologi har gjort elektrisk barbering en billigere mulighed for mænd end tidligere. Afvigelsen er, at en elektrisk barbermaskine ikke barberer så rent som en manuel barbermaskine. Nogle mindre ændringer i din barberingsrutine resulterer dog i en renere barbering.