Sådan får du glat hud

 

1.

Sørg for at drikke rigeligt med vand! En af hovedårsagerne til tør hud er dehydrering. Da vores kroppe er omkring 70\% vand, er drikkevand den mest naturlige måde at hydrere din hud på.

2.

Tør, skællet og flad hud er forårsaget af døde hudceller hvilende på overfladen af ​​din hud. De fleste mennesker tror, ​​at vejen til exfoliate er at bruge en badkrat svamp eller puff. Det er fint til første gang, men efter en brug skal du smide væk. Mens du sidder i brusebadet, tørres svampe og puster aldrig helt ud. Bakterier og skimmelsvamp vokser i alle sprækker i blæserne, og næste gang du bruger det, skrubber du skimmel i din hud. Yuck! Smid din puff!

3.

Brug i stedet en eksfolierende creme i brusebadet. Du kan blande det med din kropsvask og bruge det hele over din krop. Den bedste og mest budgetvenlige creme er abrikosskrubbe. Denne skrubbe indeholder små små perler, der skrubber af døde hudceller og renser på samme tid. Brug af denne creme hjælper med at afsløre den nye glatte hud under det lag af døs hud.

4.

Når du er ude af brusebadet, tør forsigtigt tør og anbring en meget tyk, fugtig rig fløde over hele kroppen. Jeg har fundet, at smør fungerer meget godt, fordi det er så tykt. Den tyndere og runnier lotion betyder, at det er mindre fugtgivende, det vil virkelig gøre.

5.

Vent nogle minutter før du klæder dig for at give den fugtighedscreme fuld gennemtrængning af huden.

6.

Gentag disse trin flere gange om ugen for at sikre smukt glat hud!

Tips og advarsler

  • Brug ikke abrikosskrubbe på områder, der er frisk barberet. Barbering er en exfoliator i sig selv, og ved brug af abrikosskrubber vil huden irritere efter barbering.
  • De fleste mennesker tror, ​​at at få glat, smuk hud er lige så nem som at bruge en lille lotion her og der. Det er trods alt det, flasken siger, ikke? For at få varig smuk hud skal du følge disse trin for at ændre udseende og følelse af din hud.