Sådan finder du Kvinders Squaw Suede Moccasin støvler

 

1.

Gå direkte til kilden. Minnetonka moccasins, har lavet og solgt dem siden 1946. Du kan finde dem på internettet og få dem sendt til dit hus. Dette er den mest enkle, nemmeste ting at gøre. De er så overkommelige, at du nemt kan købe flere par i forskellige farver og stilarter.

2.

Tjek vintagebutikker, hvis du bor i en større by. De fleste hip videresalg butikker vil have et par eller to i forholdsvis god stand. Du er dog ikke garanteret at finde din størrelse, dog. Dette er en god mulighed, hvis du har lidt lav kontanter og ikke behøver at finde dine squaw støvler immeadiately. Du skal kunne finde et par i en vinbutik for cirka $15-17.

3. Find dit nærmeste uafhængige ejede boutique, der bærer tøj til kvinder mellem 17-35 år, der er høj sandsynlighed for, at de vil sælge squaw støvler. Squaw støvler er et hæfteklæde af unge fashionistas. kan bære med hippie, moderne og hipster look. Squaw støvler ser specielt godt ud med kjoler eller skinny cut jeans. De kommer i både knæhøje og ankelstøvler.

4.

Gå til en trendy stormagasin. Forud for den berømte mockasinudvikling, der startede for nogle år siden, så du ikke moccasiner til salg meget uden for vintagebutikker og North Shore Minnesota-gavebutikker. Nu kan du finde dem højst Bergdorfs, Bloomingdales og Nordstrom. Vær opmærksom, støvlerne vil sandsynligvis være lidt dyrere i en fin stormagasin. Dette er den dyreste mulighed.

Suede moccasin støvler er en behagelig og overkommelig trend. Ikke kun en vintage hævning, moccasin støvler og thunderbird moccasins er blevet set på mange Hollywood stjerner og trendsættere.