Sådan forkæler du dig selv for sundhed og trivsel

 

1.

Du behøver ikke en tur til spaet for at blive forkælet. Med blød musik og stearinlys kan du forvandle dit hjem til et dejligt tilbagetog. Fyld dit badekar med rosenblad eller bobler og lås døren. Tilføjelse af Bagesoda til din karbad sammen med Epson Salts kan lindre smertefulde led og stress.

Med en ansigtsbehandling er en af ​​de bedste måder at forkæle dig selv . Afslappende spændinger i dit ansigt og skuldre, mens du fjerner død hud og tilstoppede porer kan tilføje år til dit liv. Hvis du ikke kan få en professionel ansigtsbehandling, skal du lægge agurkeskiver på dine øjne og gøre en maske af æggehvider. er at tage sig tid til at stoppe alt og slappe af.

3.

Åh, massage. Det kan virke som en overbærenhed, indtil du faktisk får en, og så føles det som en terapeutisk massage kan hjælpe med at frigøre knuder i musklerne og toksiner i blodbanen. Planlæg en massageaften med din partner for dem på et budget. En lille massageolie, candlelight, og helbredende musik vil forkæle din krop og nære din ånd.

4.

En manicure og pedicure vil gøre underværker for at øge dit selvværd og sætte det færdige på dine daglig udseende. Selv hvis du gør det selv, er det et must at have dine hænder og fødder. For alt det arbejde, dine hænder og fødder gør for dig, kan du vise dem en lille kærlighed i forkælelsesafdelingen. Mænd, skal du ikke banke den, før du prøver det.

5.

Forkælelsens handling betyder ikke, at du skal forkæle din lommebog. Du skal bare afsætte noget tid for dig selv at gøre noget, du elsker at gøre.Det kan være at læse en bog ved ilden eller tænke på din blomsterbed. Forkælelse er handlingen om at tage sig af dig selv, så du kan føle dig friskere, gladere og mere afbalanceret.

Tips og advarsler

  • Tag dig tid til at forkæle dig selv.
  • Hvis du ikke kan komme til et spa, skal du have en spa dag
  • Beklager, at forkælelse er en nødvendighed og ikke en luksus.
  • Forkælelse er ikke kønsspecifik.
  • Hvorfor sætter mange mennesker forkæling på bunden af ​​deres 'To Do' lister? Vi lever i tider med stress og toksiner, og forkælelse føles åh, så godt! Der burde være en lov, der kræver, at alle tager tid til at blive forkælet for deres helbred og trivsel. Indtil der sker, forkæl dig selv på følgende måder.