Sådan kjole du for at accentuere kurver

 

1.

Uanset om du er tyndt eller tungt, er baggy tøj simpelthen usammenhængende og teltlignende. De gemmer bare din krop og får dig til at dukke op som om du ikke er sikker. Vælg komfortable tøj der glider let over kroppen, især omkring taljen og hofterne. Hvis du skal bære en baggy genstande, skal du sørge for at bære et andet formstøbt emne. F.eks. skal du vælge en passende top med et ruffet nederdel eller bære tynde jeans med en løs bonde toppen.

2.

Medmindre det er vinterens døde, så prøv at holde halsen åben. V-hals er særligt smigrende. At vise en smule spaltning er fint. Bare sørg for, at dit tøj er passende til lejligheden (Begravelser og forretningsmøder er ikke stedet til at vise frem dit taske!). Og sørg for, at dine 'piger' ikke spilder ud fra dit tøj. Du ønsker at se kurvet, ikke søde. Hvis du virkelig ønsker at spille den del af vampen, skal du bære en halskæde eller danglende øreringe, der vil gøre endnu mere opmærksomhed på din decolletage.

3.

Wrap kjoler og nederdele skåret på bias fladere næsten hver kropstype, og hilse på dine kurver. Nederdele, der falder lige over knæet, er den mest attraktive længde for de fleste kvinder.

4.

Køb jakker, der er cinched i taljen. Opt for kjoler med slips tilbage sashes. Disse stilarter vil vise din timeglas figur. Og hvis du ikke har en timeglasfigur, hjælper de visuelt med at skabe en. Hvis du har et bredt bælte med bukser, vil det også være med til at gøre opmærksom på din talje.

5.

Hvis du er meget mager eller småbørstede, kan du bære formularen til at skabe illusionen om at have mere på toppen. Flydende stoffer, der har en masse bevægelser, som chiffon, vil også få dig til at se endnu mere ud.

Tips og advarsler

  • Lysere farver har en tendens til at accentuere kurver . Forklædning i en farve minimerer dine kurver.
  • Hvis du er kvinde, har du kurver. Og hvis du har dem, skal du flauntere dem stolt! Uanset om din ramme er dreng eller vældig, vil disse tip hjælpe dig med at vælge tøj, der smagfuldt accentuerer dine kurver.