Sådan køber du smykker i Connecticut

 

1.

Gå til Becker 's smykker i West Hartford Center. Hvis du er på udkig efter diamanter, er Becker' s smykker et af verdens førende guldsmedere med masser af diamanter til Vælg mellem. Fra de mest klassiske til pærer og marquisskæringer har Becker 's alt det. De sælger også fine smykker, hvis du søger noget vintage og klassisk.

2.

Se Marie's smykker i Waterbury. Dette er stedet at gå til 14K guld, deres specialitet. Marie 's har eksisteret i 30 år og har også ørepiercing (selvfølgelig professionelt udført). Tjek også deres 24K guldroser - helt smukke. Marie har også smykker til børn, babyer og mænd.

3.

Helzbergs Diamonds har butikker i Danbury og Farmington og har solgt smykker siden 1915. Med deres eksklusive samlinger fulde af fantastiske lilla og grønne ametyster, røgfrit kvarts og safirer, 'er bundet til at finde den smukke ædelsten, du har ledt efter. Helzbergs har masser af ringe, halskæder og øreringe, så du kan få den ædelsten på enhver måde du vil.

4.

Gå til Faltom Jewellers for en god gammel familievirksomhed, der ligger i Danbury. Hvis du er på udkig efter smukke hvidguld ringe eller smukke ure, er dette stedet at gå. Faltom har også fire ure reparatører, hvis du har noget ur, der behøver en tuneup. Faltom Jewellers har været i drift siden 1976, så de er helt sikkert gør noget rigtigt.

5.

Prøv PrincessBands til specialfremstillede tiaras, hårnåle, armbånd, øreringe og meget mere! Beliggende inde i en privat bolig i Westport, vil dette smykkefirma tilpasse stykker til din magiske aften, bryllup eller prom. Hvis du køber smykker til en særlig lejlighed, kan PrincessBands være det du leder efter.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan find hvad du leder efter i nogen af ​​disse butikker, køb online! Prøv store onlinebutikker som Blue Nile og Zales.
  • Connecticut er hjemsted for mange fine smykker butikker, spredt over hele staten. Uanset om du bor i Connecticut eller du er lige forbi og vil gennemse, finder du et stort udvalg af smykker butikker. Ingen grund til at rejse andre steder - Connecticut har det specielle smykke du søger efter en fødselsdag, jubilæumsgave eller endda et bryllup.