Sådan laver du din egen instant manicure

 

1.

Start med at få en lille tupperware-beholder, der forsegler meget godt. Størrelsen på beholderen afhænger af hvor meget du laver, men vær advaret - lidt af disse ting går langt! Baby mad krukker og andre små glas krukker med skruer på låg arbejder godt for dette.

2.

Start med at tilføje enten groft sukker eller fint havsalt. Fyld din container lidt mindre end halv fyldt.

3.

Næste skal du tilføje olivenolie til din concoction. Du vil nok bruge omkring det samme mængden af ​​olie som du gjorde salt eller sukker.

4.

Nu hvis du vil, skal du tilføje noget duft for at gøre din instant manicure lugt smuk. Du kan bruge naturlig vanilje, lavendel eller enhver anden aromaterapiolie, der har en duft, du elsker - tænk kanel, jojoba, citron, te træ, honning, amaretto, æble osv. Uanset din yndlings duft kan du sikkert finde en olie at matche.

5.

Saltet eller sukkeret vil være tilbøjelig til at synke til bunden, så du bliver nødt til at røre hver gang du bruger. Sæt en smule på hænderne og skrubbe dem sammen indtil sukkeret er opløst eller saltet begynder at blive irriterende og skylle. Hænderne vil føle sig rene og bløde!

Spa-fester er de nye tupperware-fester. Jeg har altid hadet hjemmefester, men jeg har været på et par af disse spa-fester, og jeg må indrømme, jeg er en misbruger. Jeg elsker skønhedsprodukter - lotioner, scrubs, kemiske peeling, serum, foot lotion, hånd creme, jeg køber dem alle. I mellemtiden kom jeg på tværs af et godt produkt kaldet Instant Manicure ... og jeg var hooked! Men ved $27 en flaske blev jeg uhøfte rigtig hurtig. Her er en måde at lave din egen instant manicure til dem derhjemme kursteder for en brøkdel af prisen!