Sådan rette naturligt krøllet hår

 

1.

Vask dit hår
Du kan vælge at vaske dit hår natten før for at få et spring start på hele processen.

2.

Tør dit hår
Hvis du ikke badede natten før du bliver nødt til at tørre dit hår. Dette er den del, jeg elsker, når jeg tørrer håret, det bliver større og større.

3.

Seks hår
Brug klip til at snitte dit hår i 3-4 store sektioner fra top til bund.

4.

Hot Iron
Du skal have et godt varmt jern, den jeg bruger blev købt hos Walmart for omkring $45,00, men det har en temp indstilling, og du skal bruge den højeste afhængig af grovhedens krøllighed.

5.

Rett
Tag en sektion af håret ned på en gang og så tag en mindre sektion og sprøjt med bed head head rush (pink can). Placer hårstykket i det varme jern og træk håret mod slutningen.

6.

Gentag trin 5, indtil hele dit hår er blevet rettet.

Tips og advarsler

  • Brug af Head Rush beskytter håret mod det varme jern. Så jeg har fået at vide det, men det får dit hår til at føle sig så blødt.
  • Den totale udretting og tørretiden er omkring 45 min.
  • Jeg anbefaler ikke at rette dit hår hver dag. < / li> Har du nogensinde bemærket, at vi alle vil have det, vi ikke har.Hvis du er ligesom mig og har naturligt krøllet hår, længes du efter at have lige smukt hår som dine venner - hele tiden din ven dør for at have dit hår. Følg disse skridt til at rette de naturligt krøllede hår, der vil vare hele dagen. Eller i det mindste vil de vare indtil dit hår bliver vådt og så er alt dit hårde arbejde væk.