Sådan ser du tyndere på billeder

 

1.

* Beholdning * Din kropsholdning er hovednøglen til at se tyndere nej kun i fotos, men også når du går gennem dit daglige liv. Øvelse trækker dine skuldre tilbage og holder hovedet holdt højt. Du behøver ikke at gå rundt med en bog på dit hoved. Dette er en total distraktion og ret unaturligt.

* Skjul * Hvis du holder et objekt på billedet, skal du holde objektet over det område, du ønsker at skjule. F.eks. Acceptere priser i nærheden af ​​din mave for at se tyndere, når billedet er snappet. Punge og jakker kan holdes foran kroppen helt naturligt for at virke tyndere.

3.

* Pose * Den måde du udgør foran kameraet er vigtig. For at se tyndere skal du sætte en fod foran og pege tåen til kameraet. I denne position skal du lægge al din vægt på din rygfod. Dette giver dig mulighed for at se tyndere ved at centrere din vægt væk fra kameraet.

4.

* Twist * Vrid dine hofter lidt væk fra kameraet, så dine hofter ikke er firkantede fotografen. Hvis dine hofter er i en vinkel, hjælper det til at krympe din bredde, og du vil blive tyndere.

5.

* Chin * For at undgå dobbelthakeffekten, skub din hake frem mod kameraet. Dette tip hjælper med at forlænge din nakke, udglatter den dobbelte hake og du vil se tyndere ud.

Tips og advarsler

  • Praksis foran spejlet at fremstå naturligt tynd i alle billeder fra nu af.
  • Hvis du nogensinde vil lære noget fra Frøken Amerika, er det sådan. Et par enkle tricks kan få dig til at se pund tyndere på billeder. Hvis dette ikke er en artikel, du har brug for, send derefter informationen til andre på billedet med dig.