Sådan tæmmer du dit fræsede hår

 

1.

Start fra begyndelsen. Når du vasker dit hår, ved hjælp af en de-frizz shampoo og balsam hjælper virkelig. Undgå de virkelig billige mærker som urte essenser og suave, men du behøver ikke bruge et ton. Mærker som Pantene og Fructis virkelig virker. Også ved hjælp af en curling eller straightening (afhængig af din hårtype) balsam med en frizz shampoo kan virke vidundere.

2.

Komb dit hår lige, når du kommer ud af bruser. Må ikke håndklæde tørre for kraftigt. Det hjælper, hvis du bruger en bred tandkam eller et valg. En lille spray i balsam gør aldrig ondt. Frem for alt være forsigtig. Jo flere hår der brækker i kæmprocessen, jo mere vil håret være i slutningen.

3.

Lad dit hår tørre halvvejs, før det tørrer det. Tør det lavt, eller brug den kølige indstilling, hvis din hårtørrer har en. Hvis du begynder at svede, mens du tørrer dit hår, skal du stoppe i et par minutter og lade dig køle af. Stop med at tørre, når dit hår stadig er lidt fugtigt.

p> Afhængigt af om dit hår er lige eller krøllet, tilføj en slags spray-in gel. Fructis eller Frizz-Ease er nogle af de bedste ikke-dyre mærker til dette. Sprøjt undersiden af ​​dit hår såvel som toppen.

Tips og advarsler

  • Hvis du bærer dit hår lige, kan du bruge et glatjern til at hjælpe med frizzies. Sørg for at bruge en keramisk i stedet af metal, da metalet tørrer dit hår ud og rent faktisk gør det værre.
  • Når du vasker dit hår, hvis du bruger vand, der er lidt køligere, bliver det mindre mindre, når du får ud.
  • Er du syg på dit hår vokser hver gang du forlader dit hus? Ser det godt ud, når du går, men bliver værre og værre i løbet af dagen? Her er nogle tricks til at holde det i skak.