Sådan vælges en permanent hårfjerningsteknik

 

1.

Gør så meget forskning som du muligvis kan. Der er mange metoder til permanent og semi permanent hårfjerning, som du skal overveje fordele og ulemper om og veje disse problemer i din beslutning. Det er vigtigt, at du får så mange oplysninger som muligt, før du træffer en stor beslutning, der vil påvirke din krop og din tegnebog.

2.

Overvej området på din krop, der kræver permanent hårfjerning. Nogle dele af kroppen er mere følsomme end andre og kræver en mindre aggressiv teknik, mens andre dele af kroppen er i stand til at modstå mere aggressive metoder til permanent hårfjerning. At etablere hvor du har brug for din fjernelse af hår er det første skridt i retning af at vælge din metode.

3. Vælg elektrolyse, hvis du søger en permanent hårfjerningsopløsning, der indebærer en tynd metallsonde leverer et elektrisk stød til hårsækkenet, hvilket beskadiger området, så det ikke længere kan producere hår. Dette er ikke en smertefri metode, men det er permanent og effektivt.

4.

Du kan overveje at bruge laserfjernelse til større områder af kroppen, f.eks. Ryggen eller arme. Laser hårfjerning ligner elektrolyse, bortset fra i stedet for at bruge elektricitet til at skade hårvækstområdet bruger den en laser, der forårsager termisk skade på området, samtidig med at det omgivende væv forbliver upåvirket. Denne metode er ikke fuldstændig permanent; som hår kan vokse tilbage; hvis og når det gør, er genopbygningen normalt lettere og tyndere end det originale hår.

5. Hvis du ikke er klar til at gøre springet til permanent hårfjerning overveje at bruge en aktuelt program, som f.eks. Nair eller noget lignende at fjerne håret, og det bedste er, at det ikke er permanent.

Uønsket hår kan blive en permanent opgave for dem, der har brug for at fjerne hår regelmæssigt. Der er mange metoder til at fjerne uønsket kropshår; nogle midlertidige og andre mere permanente. Permanent hårfjerning kan tage choren ud af barbering for godt. Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du vælger en permanent hårfjerningsteknik, der passer bedst til dig.