Tips til forebyggelse af skaldethed

 

Naturlige Remedier

Urte retsmidler kan være svaret, hvis du vil undgå medicin eller hår udskiftning kirurgi. Urte retsmidler giver næring til hovedbunden og follicles, der kan bidrage til at øge hårvæksten. Disse midler findes i forskellige former: shampoo, balsam, naturlige kosttilskud og flydende kosttilskud. Produkterne omfatter ofte aften primroseolie og så palmetto. Flydende behandlinger kan masseres i dit hår, mens naturlige kosttilskud kommer i en pilleform.

Medicinsk u0026 amp; Livsstil

Hårpleje og lotioner er tilgængelige for at hjælpe med at bekæmpe skaldethed. Lægemidler som Minoxidil kan hjælpe med voksende hår. Kirurgi er også en mulighed for dem, der har hårdt tyndt hår og ønsker permanente ændringer.

På daglig basis skal du holde god hygiejne for dit hår. Dette omfatter shampooing og undgå kemikalier, der kan skade dit hår over lang tid. Undgå at ryge og drikke, som de er kendt for at bidrage til skaldethed.

Protein

Fødevarer, der er rige på protein, kan hjælpe med at bekæmpe skaldethed, fordi hår primært er fremstillet af protein. En række fødevarer er højt i protein, men også kunne omfatte fedt, og fedtstoffer indeholder hormonet testosteron, som har været kendt for at bidrage til skaldethed. Vælg magre proteiner som fisk, kylling og æg. Et andet mineral til regrowing af hår kan være jern. Jern hjælper med at give ilt til kroppens væv, herunder hår. Fødevarer med jern omfatter rosiner og andre tørrede frugter, grøntsager og helkornsprodukter. Problemet med skaldethed har stået tidstesten. Selvom kuret til at stoppe eller langsom skaldethed har vist sig at være uklar, har det ikke stoppet anfaldet af cremer, piller og infomercials, der er skabt til at løse problemet. Nogle grundlæggende forebyggende foranstaltninger, der kan hjælpe dig med at bremse kampet på det skaldede.