Fordele ved øjenvipper

 

Funktion

Øjenvipper toner midlertidigt farvestoffer. Dette er gjort for at opnå udseendet af iført mascara uden at skulle anvende makeup dagligt.
Farvestoffet, der bruges til at farve sværdene, er normalt et vegetabilsk farvestof. Dette er for at minimere irritationen omkring det følsomme øjenområde. Dette er imidlertid også en årsag til, at øjenvippefotering ikke varer permanent.

Tidsramme

Hele lashtoneringsprocessen tager cirka ti til femten minutter. For det første placeres specielle klistermærker omkring øjenlågene for at forhindre, at farvestoffet når det faktiske øje. Dernæst påføres farvestoffet omhyggeligt til de øvre og nedre vipper. Farvestoffet skal derefter indstilles i mindst fem minutter for at trænge ind i vippene. Endelig vaskes farvestoffet væk og vipperne bliver mørkere.
Da lashtoning er lavet med vegetabilsk oliebaserede farvestoffer, er det ikke en permanent løsning. Viskene vil forblive mørke i ca. 3 til 5 uger.

Overvejelser

Lash-farvning er for øjeblikket ikke godkendt af FDA. Det betyder, at det er meget vigtigt at lave forskning på en god salon, der er kvalificeret til at tynde dine vipper, da det ikke er føderalt reguleret.
Der er også en række forskellige farvestoffer, og priserne for denne procedure varierer ganske lidt. Den gennemsnitlige pris er omkring $25, selvom mange saloner opkræver så lidt som $15, mens andre opkræver så meget som $40.

Fordele

Kvinder, der regelmæssigt får deres øjenvipper tonet, nyder en række fordele. Hvis dine vipper er naturligt blonde, får de farvede farvestoffer et meget mere dramatisk look for dine øjne. Den bedste del er fordelen er døgnet rundt. I modsætning til mascara, som du skal anvende hver morgen, skal du være forsigtig med ikke at smøre og vaske om natten med farvede øjenvipper, du vågner og ser ud som om du allerede har makeup på.
Lash toning er en fantastisk mulighed for kvinder, der har travle eller aktive livsstil. Hvis du bruger en masse tid på at svømme, lege sport eller jage dine børn rundt, er det sandsynligt, at du ikke ofte bærer mascara. Lash-farvning giver dig et mere poleret, coiffed look, som også er vedligeholdelsesfri.

Advarsel

Selvom øjenvipper farvning kan virke som en nem måde at forbedre øjnene på, kommer det ikke uden sine advarsler. Hvis du vælger at få dine øjenvipper tonet, skal du være sikker på at salonen er velrenommeret og har en lang historien om vellykket øjenvipper farvning.
Gå ikke til en salon, der lige har introduceret øjenvippefotoner på dens menu af tjenester - det betyder sandsynligvis, at estetikeren for nylig lærte at gøre proceduren. Besøg en pro, der har lavet det i mange år i stedet.
I ekstreme tilfælde har øjenvippet farvning været kendt for at forårsage midlertidig blindhed og alvorlige reaktioner i øjet. I det mindste har mange kvinder, der får deres øjenvipper, farvet erfaring, stikkende og vandige øjne. er specielt afgørende for at vælge en kvalificeret salon der kommer stærkt anbefales til øjenvipper toning. Her vil vi gennemgå funktionen, effekterne og fordelene ved øjenvipperudtoning, samt hvor lang tid proceduren tager, hvor længe den varer, og nogle andre vigtige overvejelser og advarsler for dem, der er interesseret i øjenvipperudtoning.