Hvad er den bedste mineralske makeup?

 

Historie

Hvad der markedsføres og pakkes som mineralsmake kan kun have oplevet en boom i salget i det 21. århundrede, men de tidlige indbyggere på jorden brugte naturlige stoffer fra Jorden som ansigts- og kropsmaling før konventionelle makeup opstod. Efterhånden som tiden var gået og additiver som syntetiske konserveringsmidler, fyldstoffer, bindemidler og farvestoffer blev tilsat til kosmetik til massemarkedsproduktion, har også forbrugerne vokset mere opmærksomme på de potentielt skadelige kemikalier indeholdt i makeup og andre personlige plejeprodukter. Tilsyneladende blev den moderne version af mineral makeup udviklet i 1970'erne efter San Francisco Haight-Ashbury love-ins (se Resources). Den kendsgerning, at mineral makeup kan købes ikke kun fra specialiserede kilder, men fra drogbutik skønhed mærker og hjem virksomheder bekræfter sin popularitet.

Typer

Alt fra fundamenter, rødme, øjenskygge, øjenliner, læber, læbestifter og læbe Glosser fås i mineral makeup form. Selv om der har været reaktioner fra købere, der hævder at være tilfredse med, hvordan fejlfri mineral makeup blander sig på huden sammenlignet med gammeldags sminke, har der også været feedback om, at huden føles tørre og kløende i stedet for glattere efter anvendelse af mineral makeup. Hvis du har oplevet sidstnævnte, må du måske bare finde en anden struktur af fundamentet. Når alt kommer til alt, gør pulverformuleringer allerede tør hud selv tørre. Der er flydende mineral makeup finish, der kunne være mere egnet til dem med tør hud. Sørg også for, at du søger efter vismutfrie produkter, da vismut fundet i nogle mineralske sminke mærker er, hvad der forårsager kløe og irritation.

Misforståelser

Som mineral makeup vælges af forbrugerne for den angiveligt renere kant over traditionelle makeup, kan den klareste differentiering fra en slags mineralsk makeup til den næste findes i ingredienserne. Bare fordi det er mærket 'mineral' betyder det ikke, at det er helt fri for parabener, som er unaturlige konserveringsmidler, som hjælper kosmetik til at opnå en længere holdbarhed. Hvis du er speciel om hvad der absorberes i dine porer, skal du sørge for at læse etiketterne på alle de kosmetik, du skal købe. Fælles undgås på listen er isopropylparaben, isobutylparaben, ethylparaben, butylparaben, methylparaben og propylparaben. Phthalater, der er kemikalier, der anvendes til fremstilling af produkter rundt om i hjemmet - herunder kosmetik - har været i fokus for sikkerhedsdebatter, da der er spekulationer om, at disse kan være ansvarlige for fødselsdefekter. Se efter mineral makeup, der er både parabenfri og phthalatfri, hvis du er stolt af at være en informeret forbruger, der køber de sundeste valgmuligheder på markedet.

Advarsel

Gør det et punkt at fjerne din makeup grundigt før går i seng. Selvom du har skiftet til mineral makeup, som du måske har hørt fra reklamer som værende ren nok til at sove i, vil du stadig ikke tage dagens smuds i seng med dig.
Hvis du oplever irritationer af enhver slags efter at have forsøgt mineral makeup, kan det være, at du ikke har elimineret alle mulige allergifremkaldende ingredienser fra din liste. For eksempel, bortset fra vismut, skal du også kigge efter carmin på etiketterne på kosmetik du køber som karmin er kendt for at fremkalde reaktioner hos mange makeup-bærere med følsom hud. Husk også, at for alle dets nyttige egenskaber - som afbøjning af lys, så rynker og fine linjer er mindre synlige - gør mineral makeup ingen betingelser som rosacea, som den kun dækker op.

Overvejelser

Når alt er sagt og gjort, er det bedste mineralsmake forblive et subjektivt valg.
Hvis du ikke er særlig allergisk over for ingredienser og en lavere pris er mere prioriteret, prøv kosmetik ganger i din købmand eller apotek, hvor du kan finde sådanne muligheder som L 'Oreal Bare Naturale, Maybelline Mineral Power, IsaDora Mineral Makeup og Physician's Formula Mineral Wear. På samme måde kan du også bestille Avon 's Smooth Mineral Cosmetics online eller fra en repræsentant.
Hvis muligheden for at lege med mineralfarver er derimod mere af det, du søger efter, undersøge MAD Minerals, TKB Trading, og minerallinierne fra elve og kystdukker.
Med hensyn til omdømme er Bare Escentuals 'Bare Minerals berømt for sit slidstærke fundament og imponerende finish, der varer gennem en svedig session på gymnastiksalen eller en fugtig sommerdag. Men dem, der ikke er så tilfredse med prislisterne - hvilket er hårdere end de fleste - og kløen som følge af vismut har opdaget Everyday Minerals, som kun har fire ingredienser i sine pulverfundamenter og en tekstur, der er blevet sammenlignet med glatheden af ​​Bare Escentuals 'Bare Minerals. Everyday Minerals '-prisen har også tjent raves, da de i fuld størrelse kun koster omtrent lige så meget som high-end apoteksprodukter. Visse kunder kan også være glade for at vide, at virksomheden tilbyder prøver og at der er mindre størrelser til rådighed for dem, der vil prøve et udvalg af øjenskygger, rødme, skjuler og efterbehandling pulver.
Måske skal du prøve en håndfuld mærker, inden du beslutter dig for den endelige eller to, du foretrækker mest. Under alle omstændigheder er processen en at en nysgerrig makeup maven kan nærme sig i eksperimentets ånd. Selvom det kan være formodentlig at mærke et bestemt mærke af mineralske makeup som 'det bedste,' de mange sorter ud på markedet gør shopping mere ubesværet for enhver kræsne kunde. Everyday Minerals, Bare Escentuals, MAD Minerals, Jane Iredale, TKB Trading, Avon, e.l.f. og selv apoteket mærker Maybelline, Milani, L 'Oreal, Neutrogena og Almay er kun nogle få af de virksomheder, der tilbyder mineral makeup. Hvis du ikke har udforsket, hvad al det handler om, kan du gå glip af et fund kan ændre din skønhed regime og måske garner komplimenter fra venner og familie, der bemærker forskellen i dit udseende. Find din ideelle match ved at veje de involverede faktorer.