Hvad er fordelene ved dampbad?

 

Respiratory Woes

Stepping i dampbad hjælper ikke kun med en tøs næse, men det hjælper også med mere alvorlige tilstande som astma eller bronkitis. Dampen hjælper med at rydde slim og infektion fra dine tilstoppede luftveje ved indføring af ekstra fugt i lungerne og vejrtrækningen.

Hudrensning

Den stærke koncentration af fugt i et dampbad får din hud til at svede udstøde snavs og snavs fra dine porer. Dette vil efterlade din hud sundere og renere og kan hjælpe med at forhindre acne og hjælpe med andre hudforhold, såsom psoriasis.

Cirkulation

Når dampens varme får dig til at svede, vil det sætte din cirkulation i overdrive så din hud og muskler får den mængde ilt, de har brug for til at fungere korrekt. Denne stigning i omsætning øger din hjertefrekvens lidt og kan efterlade dig en lyserød, sund glød.

Smertereduktion

Forøgelsen i omløb gør levering af iltrikt blod til muskelfibre skete hurtigere og mere effektivt mens i et dampbad. Dette oxygenerede blod erstatter kuldioxid i musklerne, der blev skabt ved motion eller anstrengelse af muskelfibre, som er en vital del af muskelreparation efter en anstrengende træning eller skade. Dampbad hjælper med at fremskynde dine muskler 'Gendannelsestid efter en træning og hjælpe med at lindre smerter og ubehag fra stramme muskler gennem den øgede cirkulation.

Farvel stress

Med denne stigning i omsætning og formindskelse i muskel træthed, og sind får mulighed for at slappe af og lade dagens stress sprænge væk. Vil du slappe af endnu mere? Prøv at sætte en dråbe lavendel eller kamille æterisk olie i din dampkasse for en ekstra aromaterapi perk.

Overvejelser

Som med enhver ny sundhedsrutine skal du konsultere din læge, inden du går i gang med en regelmæssig dampbadcyklus, da hun vil vide, om du har nogle kontraindikationer, der er værd at bemærke, f.eks. Hvis du er gravid eller diabetiker. Derudover sveder du i et dampbad Sørg for at medbringe noget vand for at hjælpe med at genopfylde dig selv. Det har længe været foreslået, at ofre for allergi og forkølelse lægger hovedet over en dampende skål varmt vand for at hjælpe med at åbne næsepassagerne og ånde nyt liv i deres åndedrætssystem. Dampbad tage denne hjemmehjælp til det næste niveau.