Hvad er fordelene ved pebermynteolie til hår?

  Selv om pebermynteolie har en afkøling, prikkende effekt, når den masseres på hovedbunden, er du sikker på, at olien er hård på arbejdspladsen, når du balancerer PH-niveauerne i din hovedbund for at stoppe fedtet hår. Pebermynteolie er faktisk en astringent, som normaliserer din hovedbunds olieproduktion. En olieagtig hovedbund producerer overskydende olie, som derefter fordeles over hele håret, hvilket skaber fedtet, olieret hår. Pebermynteolie eliminerer dette problem og fremstår som fedtet, fladt hår

Dry Scalp

På grund af dens PH balancing kvaliteter kan pebermynteolie også bruges til at behandle det modsatte problem: tør hovedbund og skæl. Og da olien vil neutralisere tørheden på hovedbunden i sig selv vil det fjerne enhver kløefornemmelse forbundet med dette sociale mareridt.

Fugtighedsfremmende

Pebermynteolie er rutinemæssigt parret med bærerolier som mandel, ricinus eller olivenolie. Du finder også pebermynteolie parret med andre æteriske olier som lavendel-, jasmin- eller hvedekimolie. Uanset sin ledsager bliver pebermynteolie ofte brugt som fugtighedscreme til hårstangen. Alt du skal gøre er at fordele en generøs mængde jævnt i hele din ha ir. Sæt håret op i et brusebad eller et tyndt håndklæde. Anbring et opvarmet håndklæde ovenpå. Lad varmen fra det ydre håndklæde trænge igennem dit hår i 20 til 30 minutter. Du kan så høste fordelene ved fugtigt hår.

Hårvækst

Den ovenfor beskrevne prikkende fornemmelse afspejler ikke kun afspilningsområdet for PH-balancen i din hovedbund, men det stimulerer også dine hårsække og fremmer hårvækst .

Lugt

Pebermynteolie har en fantastisk, kølig lugt, som vil lade din hovedbund og hår føles frisk og ren hele dagen.

Overvejelser

Du bør altid fortynde pebermynteolie, før du anvender den til din hovedbund, fordi den typisk er ganske kraftig, når den indkøbes som æterisk olie og ikke et additiv i et hårplejeprodukt. Som en tommelfingerregel vil du ønske omkring fire dråber pebermynteolie til hver kop vand. Desuden bør du diskutere dit valg af æteriske olier med din læge før brug; han ville vide, hvad der er sikkert og anbefalet til dine specifikke sundhedsbehov. Pebermynteolie er blevet brugt medicinalt i århundreder i behandlinger af kvalme og mavesmerter, åndedræts- og åndedrætsrelaterede bekymringer og endda i kredsløbssygdomme. Nedenfor er et kig på nogle af de mange fordele, pebermynteolie tilbyder, når du plejer håret og hovedbunden.