Hvordan fortæller jeg, hvis Prada sko er ægte?

 

1.

Undersøg Prada Shoebox. En Prada skoboks er plastik, ikke pap, og låget på skoboxen er helt blankt. Der er intet logo eller dekoration på låget overhovedet. Find Prada-logoet i den ene ende af kassen, samt størrelsen og produktinformationen til skoen.

2.

Åbn skoboxen. Ægte Prada-sko vil være indkapslet i en plastik sølvskopose med en sølvtråd.

3.

Se på skoens indlægssåler. Autentiske Prada sko har aftagelige indlægssål med logoet synligt under indersålene på skoernes hæle. Se under logoet for at se 'Made in Italy' stemplet på skoene.

4.

Undersøg skoens udførelse såvel som materialerne. På ægte Prada sko finder du højkvalitets søm og meget højkvalitetsmaterialer. Skoens passform skal føle sig meget behagelig, når du prøver dem.

Prada-tøjlinjen, håndtaskerne, tilbehør og sko inviterer ubesværet ønske fra både mænd og kvinder, der værdsætter den usædvanlige brug af farve, tekstur og design i Prada-mærket. Sammen med eksklusiviteten af ​​disse varer kommer en pris, der sætter dem uden for rækkevidde af mange mennesker. Forudsigeligt oversvømmes et væld af forfalskede Prada-artikler markedet, forvirrende forbrugere, der tror, ​​at de køber autentiske Prada-varer, såsom sko. Før du køber, lær hvordan du fortæller, om Prada sko er ægte.