Hvordan har man en håndbar hud

 

1.

Gør en forpligtelse til at have blød, berørbar hud hver dag. Dette vil kræve en lille indsats, men det er det værd.

2.

Vask din hud med en rensemiddel, der fungerer godt med din hud. En blid cleasner som Cetaphil fungerer godt med mange hudtyper. Efter vask skal huden føles silkeagtig og ren, ikke tæt.

3.

Udfolder dit ansigt med enten børstebørstemetoden eller en Clarisonic børste (se ressourcer). Følg med en lys fugtighedscreme for at få berørbar hud.

4.

En eller to gange om ugen skal du bruge en saltskrubbe over hele kroppen i brusebadet. Følg med en rig body lotion. Brug en rig lotion hjælper dig med at få en blød, blød hud.

5. Påfør en tyk fodlotion flere gange om ugen om natten. Brug bomuldssokker til at låse fugtigheden ind og hold lotionen fra at gå på dine ark. Dine fødder forbliver bløde og berørbare.

Hver dag skal du bruge en lille ekstra lotion til at tygge områder i din hud, der kræver mere opmærksomhed for at have en berørbar hud. Dette kan være dine albuer, hænder osv. Sørg for at vælge en lotion, du nyder. Forkæle dig selv gør den rørende hud ekstra sød.

Tips og advarsler

  • Find lotions, der ikke er comedogene, så de ikke bringer dig ud. < / li> Ønsker du en smuk, berørbar hud, som din partner ikke kan modstå? Læs videre for trinvis vejledning om, hvordan du har en berørbar hud.