Hvordan man bruger kosmetik til at skjule under øjencirkler

 

1.

Brug en øjenkrem hver dag og nat. Der er mange øjencremer, der reducerer hævelse og minimerer fine linjer og rynker inden for få uger. Ved at holde huden hydreret kan ansigtet tage et frisk og glødende udseende i stedet for det søl og mørke udseende med tør og tynd hud.

2.

Anvend en creme øje concealer under øjnene og derefter bruge en concealer børste til at dække området. Brug en gulfarvet concealer til at camouflere mørke områder, og sørg for, at det er en skygge lysere end fundamentet, så det dækker området, men det passer stadig ind i fundamentet. Brug en concealer børste til at blande i concealeren, så der er minimal tryk på blodkarene omkring øjet. Hvis der ikke er en børste, skal du bruge ringfingeren til at anvende og blande, da den også bruger let tryk. Der er en række øjenhemmere på markedet; en blyant eller creme pot af concealer fungerer bedst. Mange kosmetiske virksomheder fremstiller også øjeformede kits, som indeholder alle de nødvendige redskaber til at dække under øjencirkler.

3. Undgå at bruge olieagtig kosmetik under øjencirkler, da den trækker mere opmærksomhed på området. Den bedste type af kosmetik, der skal bruges, er mat, da de varer meget længere og ikke smeder eller krøller i øjet. Der er mange øjenkæmper kosmetik, der fortsætter med en creme, men tørre til en mat finish. Disse produkter fungerer bedst, fordi de giver mulighed for nem dækning, men giver stadig maksimal dækning.

Tips og advarsler

  • En sidste udvej for ekstreme under øjencirkler ville være at gennemgå en kosmetisk procedure.
  • Under øjencirkler er et resultat af at være træt, genetik, sygdom, mangel på vitaminer, rygning og / eller hyperpigmentering, og det kan ofte gøre ansigtet udmattet, uanset hvor meget hvile der er. Under øjencirkler hindrer ansigtet fra at se frisk ud, fordi skyggerne under øjet gør opmærksom på stedet og endda ser mørkere ud i nogle belysning. Mens du kontrollerer din kost, får du lidt hvile, stopper med at ryge og tager vitaminer, kan det på længere sigt reducere udseendet af øjnene i øjnene. Brug af kosmetik i mellemtiden kan gøre dit ansigt lysere og genskabe din indre skønhed og selvtillid.