Hvordan man giver dig den perfekte franske manikyr

 

1.

Hvis du vil starte, skal du fjerne alle andre poler fra dine negle, og derefter arkivere dem ned til den ønskede længde. Sørg for at alle dine negle er af samme længde, at det er lettere at male dem senere. Dine søm bør også være en 'squoval' form, ovale over toppen, men med firkantede hjørner.

2.

Brug din nailfiles ende til forsigtigt at skubbe dine nagler, indtil de er jævnt samlet på dine negles kanter. Gnid kiksflasekremmen på dem og din negle, især kantene for at sikre at der ikke er nogen uhyggelige små punkter, der kunne hakke noget. Vent et par minutter for cremen at sætte ind, vask derefter dine hænder.

3.

Mal dine negle med pastelpolsk. (Valgfrit.) Når det er helt tørt, du kan starte med den hvide polsk. Sæt kun lidt polsk på børsten. Farver forsigtigt over din faktiske negle, og tyk det forsigtigt. Hvis du får noget på din hud, skal du forlade det. Du kan rense det med en Q-Tip og nogle neglelakfjerner, når du er færdig med dine negle.

Når den hvide poler er tørret helt, skal du tilføje så mange cotes som du vil, selvom en eller to flere skal være tilstrækkeligt. Når du er færdig med enderne, skal du forsegle dine negle med et overtræk for at forhindre dem i at chippe og gøre dem længere.

Den franske manicure er smuk, smart og elegant. Det er den slags stil du kan bære noget slid på, og her er en der vil vare længe om natten. Vi piger har bedre ting at gøre så vores negle! (Som en surfer, måske. Jeg elsker sommer!)