Hvordan man laver agat smykker

 

Lav Agate Smykker

1.

Forbered dit arbejdsområde. Læg det lille håndklæde eller klud foran dig. Håndklædet giver dig et sted at indstille perler, mens du arbejder uden at de ruller væk. Indstil alle de varer, du vil bruge inden for rækkevidde. Det er nemt at miste stykker eller ødelægge et beading projekt, hvis du skal holde op og ned for at få forsyninger. Sæt beading bordet eller ekstra lille håndklæde inden for rækkevidde af din dominerende hånd. Her vil du placere de perler, du vil bruge i din halskæde.

2.

Vælg et mønster for din agat halskæde. Du kan bare få fat i tilfældige perler og få en helt tilfældig mønster hvis du vil, men de fleste halskæder er lavet baseret på et forudbestemt mønster. Selvom du bruger et tilfældigt mønster, vil din halskæde blive mere professionel og færdig, hvis du placerer små afstandsstykker eller frøperler mellem agatperlerne. Et almindeligt og simpelt mønster er: tre agatperler, en accentperle, tre agatperler, gentaget i hele hele halskæden, med små afstandsperler mellem alle agater og accentperler. For flere mønstre kan du prøve at besøge FireMountainGems.com og klikke på linket 'Gallery of Designs'. Du kan bruge de mønstre, de tilbyder, eller bruge dem som vejledning til at komme op med din egen. En vidunderlig ting om agatperler er, at mønstrene kun er begrænset af din fantasi. Læg perlerne på perlebrættet eller på det ekstra håndklæde i det mønster du har valgt.

3.

Slips på lås. Brug en dobbelt knude til at binde den ene side af låsen til enden af ​​kuggetråden længst væk fra nålen. Du kan knytte en anden dobbelt knude for at styrke halskæden, hvis du vælger det, men det er muligt, at en anden knude ville være lidt synlig. Forlad den lille 'hale' eller enden af ​​tråden, der hænger fra knuden. Hvis du har svært ved at trække dine knuder stramt, vil du måske gerne forstå halen med nålestænger og bruge dem til at stramme knuden fast. Placér en lille dråbe klare neglelak eller smykkerlim på knuden.

4.

Træk perlerne. Slå perlerne på halsen og følg det mønster du valgte i Trin 2. Hvis du laver en fejl og sætte perler i den forkerte rækkefølge, skal du bare glide dem tilbage fra tråden og prøv igen.

5.

Slips på den anden halvdel af lås. Tag din tid på dette trin. Knuden skal fjerne enhver slap i tråden mellem perlerne og låsen, eller du vil ende med et gult rum mellem den sidste perle og låsen. Skub låsen på halskæden. Hold halskæden i luften med låsenden, som du allerede har bundet i bunden, og den løse lås slutter øverst, så perlerne naturligvis falder imod hinanden og eliminerer huller. Hvis perlerne har meget små huller, skal du forsigtigt skubbe nogle af perlerne nedad, indtil de alle rører ved hinanden. Slip en løs knude ret tæt på låsen. Stram ikke knuden. Sæt corsagestiftet gennem knudepunktet og hold det løs, skub knuden ned mod låsene. Sørg for, at der ikke er huller mellem perlerne, og stram derefter knuden med corsage-stiften stadig på plads. Brug stiften til at holde tråden tæt, så der ikke er plads mellem knuden og låsenden. Skub forsigtigt stiften ud af knudepunktet og giv en lille slæbebro for at sikre, at knuden er stram. Pearls.com har gode billeder af denne teknik på http://www.pearls.com/education/traditional\_knotting.htm. Tag en anden knude oven på knuden, du lige har lavet, så du har en dobbelt knude. Placer en lille dråbe af klare neglelak eller smykkerlim på knuden.

6.

Skru af 'halerne' eller enderne af tråden. Lad neglelaket eller limen på knuderne tørre grundigt, så træk halen og skær forsigtigt den overskydende tråd så tæt på knuden som muligt på hver ende af tråden. Hvis du ikke har beading saks, skal du se negle klipper for at komme tæt på knuden. Placér en lille smule neglelak eller lim på knuden, hvor du klipper tråden.

7.

Rengør din agat halskæde. Når dine agat smykker er færdige, kan du mærke fingeraftryk på agatperlerne. Disse kan nemt rengøres ved hjælp af nogle glasrenser og et papirhåndklæde. Faktisk kan du behandle overfladen af ​​agat stort set ligesom du ville have et glasvindue. Rengør det forsigtigt og pas på at ikke ridse det.

Tips og advarsler

  • Sæt et agathals i midten af ​​din perlehalskæde for at skabe et fokus peg eller skift udseendet på din halskæde.
  • Træk ikke for hårdt på tråden. Mens du vil sikre dig, at dine knuder er sikre, skal du være forsigtig med ikke at bryde tråden, når du trækker knapene tæt .
  • Agate er en smuk og alsidig perle, der kan bruges til at lave næsten enhver form for smykker. Valg er næsten uendelige, fra dristige bånd til skinnende krystaller, og de bløde mønstre af mos agater til de lyse farver af farvet blå, lyserød og lilla agat. Her er hvordan man laver agat smykker. Disse instruktioner er til en agat beaded halskæde, men de samme teknikker kan bruges til at skabe agat armbånd, ankler og næsten enhver anden form for beaded smykker du kan drømme op.