Hvordan man laver spiral krøller med ruller

 

1.

Opvarm dine varmtvalser (kun til elektriske ruller) og tilbered dit hår. Begynd med tørt hår, opdelt i små sektioner på ca. en til to inches (afhængig af rullernes størrelse). For større og løstere spiral krøller, brug større ruller; Brug mindre ruller til mindre og strammere spiralkrøller.

2. Tag en sektion af dit hår i den ene hånd, begyndende med sektioner i nakken. Sørg for, at håret er fri for tangles. Brug gel til let at belægge håret, hvis det ønskes, for yderligere hold.

3.

Brug fingrene til at holde spidsen af ​​dit hårsektion mod rullen. Hold enderne sikkert trykket mod rullen, drej krøllebjælken så hårsektionen brydes rundt om den varme rulle. Fortsæt med at rulle håret tæt rundt på rullen, indtil du når din hovedbund og hele strengen er pakket rundt på rullen.

4.

Sæt din rulle på plads mod hovedet med en rulle pin, snap eller anden forsynet lukning. Gentag trin for at placere ruller på alle hårstrenger, der arbejder fra nakken til halsens hoved.

5.

Lad rullerne køle helt (for varmt kun ruller) eller lad sidde indtil håret er tørt fra gel; Øg tiden som ønsket for stærkere holder krøller, begyndende med en time. Fjern rullerne en ad gangen, der begynder i nakkenes nakke og arbejder opad mod kronen på dit hoved. Når du fjerner hver rulle, skal du holde dit hår i den resulterende krøllede løkke med fingrene og genmonter denne sløjfe mod hovedet ved hjælp af en hårpind.

6.

Spray hårspray over hængende krøller. Tillad spidset hår at sidde en time eller indtil du er klar til at style. Fjern stifter og ordne krøller i ønsket stil. Brug yderligere hårspray efter ønske.

At få spiralkrøller på en salon er generelt dyrt, men at lære at style dit hår eller opgraderinger med spiralkrøller kan være enkelt med de rigtige værktøjer og teknikker. Som alle ting gør praktikken perfekt; Så, for de bedste resultater, følg et simpelt sæt tips, for at skabe de perfekte spiralkrøller ved hjælp af ruller.