Hvordan man vælger en hud lotion

 

1.

Det første skridt til at vælge en hud lotion er at bestemme dit budget. Nogle hudkrem koster hundredvis af dollars. En lotion hos en stormagasin koster normalt mere end en på apotek. Du kan finde en god hudlotion hos apoteket, så beslut dig, om du vil betale ekstra for den fancy emballage og navnet mærke.

2.

Se på de forskellige lotioner i butik. Vælg en, der har ordene non-comedogenic på etiketten. Når det siger ikke-comedogen betyder det, at det ikke vil tilstoppe porer, så du er mindre tilbøjelige til at bryde ud af det.

3.

Mange lotioner tjener et dobbelt formål ved også at indeholde en solcreme. For at spare penge vælg en hud lotion, der indeholder en solcreme af mindst SPF15.

4.

Huden på din krop er tykkere end den sarte hud på dit ansigt. For din krop vælger en lotion, der er tykkere. Vælg en lysere hud lotion til dit ansigt.

5.

Når du har fundet en lotion, prøv det. Når du anvender lotionen, skal den føles blød og glat. Hvis det føles fedtet eller tykt, vil du gerne returnere det og prøve en anden hudlotion.

6. Når du har fundet den perfekte hudlotion, skal du sørge for at bruge den til Hold din hud, smidig og blød.

Tips og advarsler

  • Hold din kvittering, så du kan returnere en hudlotion, hvis den ikke virker for dig.
  • Undgå hudlotioner til ansigtet, der har parfume.
  • Med så mange hudlotioner på markedet kan det forvirre, hvad man skal vælge. Her er trin for trin anvisninger om, hvordan man vælger en hudlotion.