Hvordan viser jeg Juicy Couture Jean Size?

 

1.

Mål din naturlige talje uden tøj mellem din hud og målebåndet for at bestemme din passende størrelse.

2.

Besøg Juicy Couture-webstedet, klik på fanen 'Kvinder' og vælg derefter 'Tøj'.

3.

Vælg 'Bund' i rullemenuen, og vælg derefter 'Vis alle . '

Vælg et hvilket som helst jeans-element fra de tilgængelige jeans og vælg derefter' Størrelsesguide 'for at få vist vejledningen.

5.

Vælg 'Juicy Couture' fra indstillingerne og se størrelsesdiagrammet. Juicy Couture jeans har størrelser efter taljenmåling, som du finder i diagrammet som den anden række af numre i 'Størrelse' overskriften. En kvinders størrelse '0' er en størrelse 25 i Juicy Couture-jeans (midjemåling 24,5 inches). Størrelse 2 er lig med størrelse 26 (talmåling 25,5 inches), størrelse 4 er 27 (taljemål 26,5 inches), størrelse 6 er 28 (midjemåling 27,5 tommer), størrelse 8 er 29 (midjemåling 28,5 tommer), størrelse 10 er 30 (midjemåling 29,5 tommer), størrelse 12 er 31 (midjemåling 31 tommer) og størrelse 14 er 32 (midjemåling 32,5 tommer) ).

Juicy Couture er en tøjlinje, der appellerer til kvinder og piger, der søger spændende mode i særprægede farver og stilarter. Når du køber tøj eller tilbehør på firmaets hjemmeside, kan Juicy Couture jeans appellere til dig med deres enkle linjer og farver. Før du køber, skal du bestemme den rigtige størrelse for at sikre, at jeans passer dig, når de ankommer. Juicy Couture hjemmeside giver størrelsesinformation for at hjælpe dig med at købe den korrekte størrelse.