Razor Cut frisurer til kvinde med langt hår

  Razor haircuts er en måde at blødgøre, lysere (i volumen, ikke farve) og tynde håret. Kvinder, der ønsker en barberkniv, skal have lige til lidt bølget hår. Razoring krøllet hår vil gøre det uhyggeligt og kruset. Selvom knivskæringer typisk bruges til kort eller mellemlangt hår, er der nogle få stilarter, der også ser godt ud på langt hår.

Hårdynning

For kvinder med utroligt tykt hår er razorering en af ​​de bedste muligheder for at tynde det ud. For at tynde dit hår, kan du få din stylist til først at skære dit hår i lag. Lagdelt hår ser ikke kun ud på længere hår, men hjælper også med at tynde håret lidt længere. Så, mens dit hår er vådt, bliver barbermaskinen trukket ned omkring halvdelen af ​​din håraksel, idet du fjerner overskydende hår. Når du er færdig, har du et voluminøst lagdelt hår, der er mindre tykt og uhåndterbart.

Shag

En razor cut fungerer fint på en shag haircut, fordi klippet har rase, ujævne ender og lag. Har din stylist oprette flere lag ved hjælp af barbermaden til at tilføje mere volumen til dit hår.Dette udseende er bedst udført på kvinder med lige hår --- krøllet hår resulterer i frizz fra en barberkniv. Brug en diffuser vedhæftning på din hårtørrer, hvilket vil reducere enhver frizz og Tilføj volumen ved at sprede den varme luft jævnt. Tilføj en lille pomade for at holde udseendet på plads.

Wispy Layers

For at opnå klare lag, skal din stylist klippe lange sideband i dit hår og derefter tilføje mellemlang til kort lag i hele hårets top ved hjælp af barbermøllen, mens du holder hårets nederste lag langt. Dette udseende gør dine ender lyse og klare. Når du styler dit hår selv, blæser dit hår tørret ved hjælp af en mellemstor sorte s hår roundbrush. Dette vil medvirke til at rette dit udseende, mens du tilføjer lydstyrke. Rotte ryggen af ​​dit hår til endnu mere volumen, eller kør et fladt jern gennem dit hår for et slankt udseende.