Sådan ændres hårfarve derhjemme

 

1.

Vælg dit hårfarve. Vælg permanent farvestof for en længerevarende farve, eller for en mere gradvis og adaptiv farve, vælg et semi-permanent farvestof. En boksfarve giver dig mulighed for omhyggeligt at vælge mellem disse valgmuligheder.

2.

Åbn din boks og læs vejledningen til eventuelle mærke-specifikke tip. Tænd gummihandskerne, og bland dit farvestof i overensstemmelse med instruktionerne. Grundlæggende blanding omfatter tilsætning af den aktiverende væske eller creme til farvestoffet i den tilvejebragte applikatorflaske. Sørg for, at toppen er forsvarlig på flasken, og bland dit farvestof ved at ryste kraftigt i ca. 10 sekunder, eller indtil det blandes. Sørg for at holde en håndskruet finger over spidsen af ​​applikatorflasken, hvis en hætte ikke er til stede.

3.

Skru på spidsapplikatorens spids (hvis det er separat) til applikatoren flaske og fjern hætten. Brug en børste eller dine handsker, begynd at anvende farvestof til at tørre hår. Mæt rødderne med farvestof, men undgå overdreven kontakt med din hovedbund. Brug den resterende blanding til at arbejde farvestoffet fra rødderne til spidserne på dit hår.

4.

Kontroller, at alt hår er mættet jævnt. Læk let håret oven på hovedet. Lad dit hår sidde i det nøjagtige tidsrum, der anbefales af vejledningen. Dette er normalt 20 til 40 minutter.

5.

Bruser. Undgå kontakt med øjnene. Skyl dit hår med vand, indtil der ikke er noget farvestof tilbage, og vandet løber fra dit hoved er tydeligt farvet. Påfør en kraftig fugtighedscreme, eller fugtighedscreme, der leveres af dit kassehårfarvesæt, og lad det sidde i op til fem minutter. Skyl normalt. Du kan også se din nye hårfarve, tørre dit hår eller lade det tørre.

Tips og advarsler

  • Brug en gammel T-shirt eller wrap et håndklæde omkring skuldrene under farvning.
  • Hårfarve kan pletter; undgå kontakt med stoffer og overflader. For følsom hud, lav en allergitest 24 timer før farvning som anbefalet i boksinstruktionerne.
  • Skift din hårfarve derhjemme ved at følge enkle tips og tricks til bokset hårfarve. Med nogle få ekstra materialer og en æske med hårfarve fra din lokale skønhedshandel, er det nemt og nemt at ændre din hårfarve derhjemme, og tager mindre end en time af din tid.