Sådan blandes hårfarve derhjemme

 

Applicator-Flaskemetode

1.

Hent en plastikflaske fra en skønhedsforretning. Sørg for, at den er stor nok til at holde både hårfarven og bygherren, med tilstrækkeligt luftrum tilbage i flasken til at ryste blandingen.

2. Når du har på handsker, hæld 1 oz. af hårfarve i applikatorflasken. Øg mængden af ​​farve, når du arbejder med langt hår.

3.

Tilføj udvikler. Den nødvendige udviklingsmængde afhænger af de ønskede resultater. For de fleste hårfarve er et one-to-one forhold ideelt, så tilføj 1 oz. af udvikleren til applikatorflasken. Men når du blæser dit hår flere nuancer, eller blondiner, skal du bruge et to-to-forhold: tilføj 2 oz. fra udvikleren til applikatorflasken.

4.

Ryst applikatorflasken, indtil blandingen er ensartet i farve.

5.

Brug applikatorflasken til at anvende hårfarven på dit hår.

Skål og børste metode

1.

Brug en nonmetallic blandeskål til at blande hårfarven. Blanding af hårfarve i en metalskål kan forårsage en kemisk reaktion; Brug altid glas eller plast.

2.

Hæld 1 oz, mens du bruger handsker. (mere til langt hår) af hårfarve i skålen.

3.

På baggrund af oplysningerne i trin 3 i applikatorflaske-metoden hældes den passende mængde udvikler til skålen.

Rør hårfarveblandingen med en farvet børste, indtil den er ensartet i farve.

5.

Påfør hårfarven på dit hår med en farvet børste.

De boxed kits af hårfarve tilgængelige i drug stores og købmandsforretninger omfatter disponible applikator flasker og alle de instruktioner, der er nødvendige for at blande hårfarve derhjemme. Men når du køber hårfarve og udvikler separat, er praktiske instruktioner og containere ikke inkluderet. Der er to forskellige metoder til at blande hårfarve derhjemme ved hjælp af billige artikler, der er tilgængelige hos den lokale skønhedshandel.