Sådan bruges Bigen

 

1.

Udfør en hudprøve 48 timer inden brug af Bigen for at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion på produktet. Anbring en klip af forberedt Bigen på et lille område med ren hud, og lad den stå i 48 timer. Hvis du har nogen tegn på irritation, må du ikke bruge Bigen.

2. Brug engangs vandtæt eller gummihandsker, drap en beskyttende kappe eller et håndklæde omkring skuldrene og påfør kold fløde rundt dit hår linje og på dine ydre ører for at forhindre farvning.

3.

Hæld Bigen i en skål, der ikke er lavet af metal og tilsæt lunkent vand i de målte mål til din hårlængde. Blandes grundigt med en ikke-metallisk omrører. Som en generel vejledning, brug en hel flaske Bigen pulver blandet godt med 5 Bigen målekopper af ledningsvand til skulderlængde hår. Brug mindre for kortere hår. Der kan være brug for to flasker Bigen til langt hår.

Påfør Bigen-blandingen omgående for at rense, tørre håret og kamme, indtil dit hår er helt dækket. Hvis du farve grå hår, skal du først anvende Bigen-blandingen først på dette område.

5.

Lad Bigen på håret stå i 20 eller 30 minutter, og kontroller farveudviklingen regelmæssigt ved at skubbe hår tråde med væv eller bomuldsbold.

Skyl dit hår i varmt vand, indtil vandet løber klart.

p> Shampoo dit hår med en mild, fugtgivende shampoo og skylle. Påfør et balsam til farvebehandlet hår og skyll grundigt.

Tips og advarsler

  • Brug ikke Bigen på øjenbryn eller øjenvipper, og undgå kontakt med øjnene fordi det kan forårsage skade eller blindhed. Bigen vil pletter hud og tøj. Brug ikke en kasket eller hårtørrer, mens farven sættes på håret. Følg Bigen-producentens anvisninger.
  • Bigen er et pulveriseret, kun depositum, permanent hårfarveprodukt, der kun kommer i mørke farver, fra lys kastanje til sort. Bigen farve varer fra fire til seks uger og er designet til at forbedre naturligt mørkt hår, dække grå hår eller farve lysfarvet hår mørkt, samtidig med at det giver en sund glans og silkeagtig tekstur. Bigen indeholder ikke hydrogenperoxid, ammoniak eller metalliske ingredienser, hvilket gør det blidt på dit hår. Bigen er let at forberede og bruge.