Sådan bruges en hårnål

 

1.

Hold dit hår i den ønskede stil med den ene hånd, mens du holder din hårnål i den anden. Brug en ujusteret hårnål med en hård klap.

2.

Sæt den åbne ende af hårnålen mod hovedet i en sådan vinkel, at måldelen af ​​håret er klar til at glide mellem spidserne. Hvis det er nødvendigt, adskilles enderne lidt med din hånd.

3.

Tryk hårnålen mod håret og fremad. Sørg for, at hårstykket holdes sikkert mellem hårnålens to spidser.

4.

For større stykker eller løsere hold, træk forsigtigt de to ender af hårnålene forsigtigt væk fra hinanden. Når du har lavet et lille hul, skal du begynde med trin 2.

5.

Brug flere stifter, indtil alt hår er sikret. Tving ikke store dele af håret ind i hårnålen, da dette kun ødelægger holdkraften i dit hårnål.

Tips og advarsler

  • Brug hårspray til Tilføj hold.
  • Have det sjovt med dit hår, eksperimentere med nye udseende og styling elegante updos kræver ofte brug af et hårnål. Korrekt positionering og anvendelse kan lette hovedpine og hjælpe dig med at holde disse fly-aways eller holde din mane på plads. Med strategisk placering kan du skjule dine hårnåle under lag eller hårbølger. På den anden side råber nogle hårnål til at blive bemærket, med sjove eller elegante accenter. Prøv at kigge på dit yndlings tilbehørsbutik for at finde stifter fyldt med personlighed.