Sådan farvning dit hår rosa

 

1.

Start med at købe alt, hvad du har brug for. Ligesom håret stripper og pink hårfarve, som de burde komme med handsker normalt. Så få et område klar, det bliver lidt rodet. Du vil starte med tørt, urent hår.

2.

Brug først hårfjerneren, det tager ca. 35 til 45 minutter afhængigt af hvilken type hårfarve du har. Hvis du har mørkere hår, vil det tage længere tid. Efter din tid er der skylles håret op med varmt vand, så klappet det tørt.

3 .

Før du begynder at anvende det rosa hår, vil du sandsynligvis gerne have et håndklæde og noget vaseline, så din hud bliver ikke farvet. Når du har appliceret vaselin omkring din hårlinie, kan du begynde at sætte det rosa hårfarve i dit hår. Når du er færdig med det, vil det tage endnu 35-45 minutter at sætte i håret, så du venter igen.

4.

35-45 minutter senere vil du skylle ud hår og læg derefter balsam i dit hår og fortsæt med at skylle det ud. Så tørt hår og stil til det fantastiske rosa hår.

Tips og advarsler

  • Hårpynt og hårfarve bør kun bruges under voksenovervågning.
  • Har du forsøgt at få dit hår pink? Nå jeg tryed og messed det hele første gang jeg gjorde det, og jeg vil ikke have nogen at gøre, hvad jeg gjorde. Så det her, hvordan artiklen handler om, hvordan man farver dit hårrosa, lykkedes den rigtige måde.