Sådan fjerner du håret derude til en sexet glat bikini-linje

 

1.

Start med en kropsborste for at forsigtigt exfoliere området.

2.

Barbering er hurtig og smertefri, men for at få en virkelig glat og varig hårfri bikini linje, er et hjemme voksstrimler kit din bedste indsats. Jeg kan godt lide Sally Hansen Hair Remover Wax Strip Kit. Bare følg vejledningen i kassen. Du kan klippe strimlerne før du ansøger om at arbejde på mindre sektioner ad gangen. Umiddelbart efter hver træk følger du med en kølig klud, der komprimerer området. Hvis du tager en IB Profin før du starter, vil det også hjælpe med at reducere betændelse og lindre smerten lidt.

3.

Brug brusekrem og barberhøvel til at barbere hår blev savnet eller var for korte til voksstrimlerne.

4.

Udjævning af en creme med salicylsyre over området forhindrer indgroede hår. Jeg kan godt lide at bruge Neutrogena Healthy Skin Clear Skin Cream, der indeholder 2\% salicylsyre. (Det er formuleret til ansigtet, men det virker.) En kakaosmør lotion hjælper med at eliminere enhver barberkniv. Det bedste jeg har forsøgt er Palmer's Cocoa Butter Formula med E-vitamin. Dette er dit sidste skridt til en helt glat og hårfri bikini linje!

Tips og advarsler

  • Afhængigt af din tærskel for smerte og hvor perfekt du vil gøre i dette område, kan pincet også bruges til at pikke hårede hår, som voksstrimlerne savnede. Hold en kølig vaskeklud i bunden for at holde huden tæt, og pluk udrykket med pincet. (Skør først, men du bliver vant til det!)
  • Det er en god ide at gøre disse trin om dagen eller to FØR en romantisk aften eller tur til stranden , da området kan være lidt rosa og ondt umiddelbart efter.
  • Denne artikel vil dele tricks for hvordan du kan fjerne hår der nede for at få en helt glat og sexet bikini linje uden at få indgroede hår eller pinlige røde bump!