Sådan giver du dig en hjemmelavet ansigtsbehandling med varer i dit køleskab ...

 

1.

Kog i din lille krukke to kopper vand med en 'kniv' Selvom vand er ved at koge i en skål, blandes 1/2 kop havregryn, (og ikke de øjeblikkelige ting, som vi elsker at bruge med mødre med æbler og ferskner i det :)) 2 spiseskefulde honning og en kop mælk. bland det godt sammen og sæt det ud til siden.

3.

Nu har dit vand kogt. Du skal hælde det i den anden skål. Hvad du vil gøre er at holde dit ansigt over dampdækket dit hoved med håndklædet også dækker skålen. Du vil gøre dette i 15 minutter. Af og til klappes sveden ud af dit ansigt. Jeg tager normalt et par sekunder mellem at trække væk, hvis det er for dampende.

4. Så nu har du porerne, der bare venter på at blive renset lol. Så du vil tage din blanding og sprede den over dit ansigt og skrubbe let. Lad det sidde i cirka tre minutter, vask derefter af med køligt vand og brug en ansigtsfugtighedscreme efter eget valg.

Tips og advarsler

  • Havregryn skal være tyk nok til at det ikke løber ned i dit ansigt:)
  • Brug altid dine ringfingre til at skrubbe dit ansigt. De anvender det mindste tryk og hjælper med til at forhindre rynker.
  • Brug vaskeklud til lejlighedsvis for at tåle sveden. Tør ikke af.
  • Hvis du har forladt ansigtsbehandling ... må du ikke spilde! Stik det i mikrobølgeovnen og nyd en varm skål havregryn!
  • Husk, at dette ikke er en behandling for hudforhold.
  • Sørg for, at du ikke har allergier over for nogen af ​​ingredienserne. Hvis du ikke er sikker på, tag ikke chancen.
  • Min gamle kusine sagde altid, at kvinder har brug for lidt ekstra 'ummph' for vores hud som en teenage ville vi gøre det en gang om måneden :) Nu hvis du har følsom hud eller er under medicinsk behandling for acne, anbefaler jeg ikke. dette er ikke en behandling for svær acne, men mere af en pluk mig op; o) Hun havde fejlfri hud, så hun må have gjort noget rigtigt! Nu har jeg aldrig været en af ​​bogen måling bedst gal lol .... klemmer, bindestreger u0026 amp; Bams. Men er du velkommen til at spørge mig, om du virkelig har brug for flere detaljer. FYI Da min søn var 6, gav jeg mig en ansigtsbehandling, og han troede det så absolut yummy. Før jeg vidste det, havde han en finger fuld af ansigtsbehandling og kørte! Ingen skade er gjort for ham, men du vil bare have dine børn at spise din fede ... Nyd og glad skrubbe!