Sådan kjole som Catherine Deneuve

 

1.

Brug Yves Saint Laurent. Deneuve er en stor fan af den franske designer Yves Saint Laurent, og sport ofte sine skræddersyede kjoler og smoking-dragter til kvinder. I sin 1967 klassiske film Belle de Jour blev hele sin garderobe designet af Yves Saint Laurent. Yves Saint Laurents designs er indbegrebet af fransk couture, og Deneuve var den perfekte person til at få det til liv.

2.

Brug mange dæmpede farver. Selvom Deneuve lejlighedsvis sport rød eller andre lyse, prangende farver, er garderoben sædvanligvis på undervurderet side med hensyn til farve. 'Mindre er mere' virker som om det kunne være hendes mantra. Meget hvid, sort, beige og grå kan give dig den ubesværede Deneuve udseende.

3.

Kjole i Christian Dior. Sammen med Yves Saint Laurent er dette Deneuves anden yndlings verdenskendte fransk designer. Fra elegante, lange frakker til blyantskærter med store udskæringer, kan alt hvad Christian Dior hjælper med at give dig, at visse 'du ne sais quoi', som Catherine Deneuve gjorde så berømt.

4.

Brug solbriller. Når Deneuve er offentligt, har hun normalt solbriller. Dette hjælper med at give hende en mystisk aura. Jo større solbriller jo bedre, og du behøver ikke at begrænse dine solbriller med på ude. Deneuve bærer dem ofte indendørs.

5.

Fremhæv dine øjne med makeup . Deneuves traditionelle makeup look fremhæver hendes store mørke øjne og utrolige øjenlåg. For at gøre det skal du fremhæve dine øjenvipper med en stor mascara (Fordelens Bad Gal mascara skal gøre det trick) og øjenskygge i en kølig, subtil farve (grå og brun fra MAC kosmetik ville være perfekt til dette). Sminken skal anvendes på en måde, der er subtil nok til at se 'ubesværet' men dramatisk nok til at være slående.

Tips og advarsler

  • Deneuve s look isn ' t konstrueret kun af tøj og makeup. Hendes andre verdenskrig hjælper næsten isprinsessens tilstedeværelse også. Sørg for at gå med tillid og stoicisme, og det vil gøre din stil til at virke som Catherine Deneuve mere end noget andet.
  • Designermærker som Yves Saint Laurent og Christian Dior er som regel meget dyre. Du vil måske finde designer knock-offs for at efterligne det tidløse Deneuve look. Du kan finde dem i mange stormagasiner, så hold øje åbne.
  • Fransk skuespillerinde Catherine Deneuve har længe været et symbol på smuk gallisk raffinement, elegance og klasse. Hun er ofte blevet omtalt som en af ​​de mest smukke og stilfulde kvinder i verden. Her er et par måder at efterligne sit klassiske, tidløse udseende.