Sådan kjole som Edie Sedgwick

 

1.

Brug sort tights. Edie 's forræderi med sorte strømpebukser gik så langt, at Life Magazine i 1965 henviste til hende som 'pigen i de sorte strømpebukser.' Sorte strømpebukser var hendes varemærke, og hun parrede dem med alt, hvad hun kunne forestille sig, skifter sædvanligvis kjoler og nederdele.

2.

Tilføj kappe kjoler til din garderobe. Edie havde påhængsklæder, normalt i en grundlæggende farve (som sort eller hvid). sikker på, at dine kappe kjoler er korte for at fremhæve benene. Edie havde lange ben og kunne lide at understrege dem.

3.

Brug dristige smykker. Danglende øreringe var næsten altid en del af Edie s outfits. Jo større og længere øreringe, jo bedre. Den elegante valg af smykker er perfekt suppleret med deres mørke farvede kjoler og strømpebukser. Jo mere boheme og 'sigøjner' øreringe ser, jo mere 'Edie' ser du.

4.

Skær dit hår kort. Edie havde altid en drengagtig pixie cut og hendes hår var bleket blondine. Uden platin beskåret frisure, vil du ikke fange Edie s vibe, så tør at være modig, ligesom Edie, og skære dit hår kort.

5.

Brug tyk sort eyeliner . Som med mange af de andre 1960'ers sirener var Edie kendt for sine mørkeforede øjne. Sørg for at anvende din eyeliner med en tykk, kul sort eyeliner (jo tykkere blyanten er bedre.) Flydende eyeliner er også en god ide, men sørg for at du har en stabil hånd.

Tips og advarsler

  • Tænk ubekymret, flirtende, ung og sexet, når du klæder dig som Edie Sedgwick. Parring af ekstremer er, hvad der gjorde hendes stil så ikonisk. Hun havde en enkel beklædning kombineret med det uhyrlige tilbehør.
  • Edie Sedgwick var også kendt for at have tykke øjenbryn. Stop med at plukke dine øjenbryn i et stykke tid, hvis du vil se autentisk Edie. Hun lavede tykke øjenbryn berømt før Brooke Shields bragte dem tilbage i begyndelsen af ​​1980'erne.
  • Edie Sedgwick (a.c. Factory Girl) var en amerikansk skuespillerinde og socialite fra 1960'erne, kendt for det faktum, at hun var en af ​​Andy Warhols muser og til hendes hip mode. Her er et par måder at nå hendes udseende på.