Sådan kjole som Frankrig Gall

 

1.

Brug ultra mini nederdele. Galls udseende svingede tresserne og moden, og en surefire måde at få det udseende på, er ved at bære ekstremt korte mini nederdele med hæmmene godt over knæene. Med disse 1960'ers mini nederdele og minikjole, desto kortere er sidelinjen og strammere passformen jo bedre.

2.

Brug knæhøje støvler. Knehøje gå gummistøvler var alle raseri i 1960'erne, og de er den perfekte måde at føje mod mod et allerede mod-outfit. Go gå støvler kan komme i en hvilken som helst farve, men hvid er nok den ideelle farve til stil. France Gall, men ofte sportede rødt, går i støvler. Sørg for, at støvlerne også er fladhælede - ikke kun er de lettere at gå ind, de ser meget mere autentisk retro ud, når de er fladt.

3.

Tilføj babydukkjoler til din garderobe! France Galls appel med ung, girly og næsten Lolita-esque. Babydukke kjoler med dikkedarer, flæser og girly design (som solsikker eller polka dots) er en fantastisk måde at få uskyldige, kitsch og feminine France Gall-tresserne på look.

Sport lyse farver! Tykke, lyse bælter var raseri i 1960'erne, og France Gall blev ofte fotograferet iført dem. Ofte parret med mini kjoler, den bælter hovedsagelig tjente som et iøjnefaldende tilbehør til at færdiggøre et mod ensemble. Røde, gule og pinks er perfekte til denne funktion.

5. de svingende 60'erne sirener, France Gall havde et perfekt coiffed haircut komplet med tykke, geometriske bangs. Intet skrig 'mod' højere end at have pandehår, så hvis du vil klæde og ligne France Gall, så er det den rigtige vej. Bamserne er ikke skarpe og sparsomme, fordi jo tykkere og rettere de er, desto mere mod vil du se.

Tips og advarsler

  • F rance gall havde en sjov, flirtende og afslappet swagger om hende. Gå og flyt med en let nåde og tillid til at opnå France Gall stil og appel.
  • Frankrig Gall var en af ​​de mest berømte franske syngende idoler fra 1960'erne, og hendes karriere har spændt godt ind i dette århundrede. I 1960'erne gjorde hendes søde, girlish stil og mod look hende næsten lige så berømt som hendes musik gjorde. Her er et par måder at opnå hendes fashionable retro look.