Sådan kjole som Jane Birkin

 

1.

Kjole i afslørende tøj. Jane Birkin var kendt for at være ekstremt uhæmmet over hendes krop. Med sin slanke og sarte kroppsbygning altid på displayet er det ikke underligt, at hun blev et internationalt elskede ikon. En af hendes mest legendariske outs var en kort gennemsigtig kjole, hun slog ud i offentligheden med sin daværende Serge Gainsbourg. som Jane Birkin, er det meget vigtigt at huske at selvbevidsthed ikke er en mulighed.

2.

Brug ekstremt lange støvler. Jane Birkin havde ofte kropskrammer, lange (til lårene) støvler. Sørg for, at når du replikerer dette look, at dine støvler er stramme og har en lille hæl til dem (hendes støvler var aldrig fladt). Hvad angår farven på støvlerne, går der noget, men for en autentisk Birkin-stil vil sort være optimal.

3.

Brug mini nederdele og kjoler. Birkin havde en lille og slank model fysik, og sørgede for at vise det i mini kjoler og nederdele. Få en simpel skift kjole i sort eller hvid og sørg for at den ender godt over knæene - det er det perfekte grundlag for et Birkin look.

4.

Påfør din mascara tungt . Birkin havde lyse, tykke, mørke øjenvipper, der fungerede meget godt for hendes afslappede, men sexede udseende. Hendes øjne var et varemærke for hende, der ledsagede hendes vejrtræk og afslørede tøjstil. Falske øjenvipper er en anden glimrende mulighed for at nå det dybe, klare øjne.

5.

Vok dit hår længe. Birkin havde lang, ekstremt lige lysebrunt hår, og hun havde også altid pande, der ramte hendes ansigt. Det lige lange hår perfekt suppleret hendes lette, bløde look og chic stil. Langt hår og smør er en af ​​hovedbestanddelene til at klæde sig som de stilfulde piger fra 60'erne og Jane var helt sikkert en af ​​dem.

Tips og advarsler

< li> Jane var ofte topløs, men det er ikke en god idé at efterligne den del af hendes stil. Det kunne få dig anholdt. Jane Birkin, den britiske sanger, skuespillerinde og model fra 1960'erne og 1970'erne blev et ikon i Frankrig med sit ægteskab med fransk sangskriverforklaring Serge Gainsbourg. Med sin slanke fysik, langt hår og sultry stirre var hun en af ​​de mest genkendelige kvinder i Europa i løbet af de årtier. Selv nu forbliver hun indflydelsesrig i modeverdenen, da Hermes 'ekstremt dyre' Birkin Bag 'blev opkaldt efter hende. Her er et par måder at nå hendes stil og look på.