Sådan køber du bærbar kunst

 

1.

Køb smykker fra kunstnere, der sælger deres arbejde online. Søg dybt ind i de tusindvis af tilbud, der kommer op på en generel søgning. De mindre kendte websteder er mere tilbøjelige til at tilbyde det mest originale arbejde, så du vil vælge mellem midtsiderne i din søgning og ikke at holde fast ved de første få tilbud. Hvis visse materialer, farver eller emner interesserer dig, skal du inkludere dem i din søgning. For eksempel: 'sterling sølv zodiac øreringe.'

2.

Prøv at gennemse et online auktionssted. Eksempelvis på eBay håndlavede smykker kan findes under kategorierne u0026 # x201C; Outsider Art u0026 # x201D; eller u0026 # x201C; Håndlavede Smykker. u0026 # x201D; Kig efter websteder, der viser detaljerede, nærbilleder af stykkerne. For eksempel skal du kunne se sømmen på en jakke eller lås på en stift.

3.

Se efter bærbar kunst på lokale håndværk og kunstmesser. Næsten alle kunstmesser har tekstilkunstnere, der viser kapper, jakker og tørklæder samt en lang række kunstnere, der viser deres håndlavede smykker. Gør et punkt for at stoppe og tale med kunstnere, der udstiller på kunstmesser. De vil ofte indsamle navne til deres mailinglister, eller de kan endda have hjemmesider, du kan besøge. Tjek med dit lokale handelskammer for at finde ud af, hvornår kunstmesser vil blive afholdt i dit område.

4. Overvej at shoppe på museets gavebutikker til bærbar kunst. Vælg varer, der udbydes til salg i museumsgaveforretninger, som er lokalt håndlavede bærbare varer i stedet for de masseproducerede. Vælg mindre snarere end større museer, når du leder efter bærbar kunst i gavebutikken, da mindre museer er mere tilbøjelige til at påtage sig en-of-a-kind varer, og de er også mere tilbøjelige til at tilbyde varer med en overkommelig pris. Anmode om at blive medtaget på museets mailingliste, så du bliver advaret om fremtrædelsen af ​​kunstnere, der måtte være planlagt til at indføre nyt arbejde under et personligt udseende.

Tips og Advarsler

  • Hvis du dukker op på en kunstmesse eller udstiller iført et stykke af kunstneren, vil han eller hun ofte tilbyde dig rabat på et andet emne.
  • Be Pas på, når du betaler for online-varer fra enkeltpersoner. Kontrollér sælgerens tilbagemelding, hvis det er muligt, og brug en tjeneste som Paypal for at sikre sikkerheden ved salget.
  • Indsamling af kunst kan være meget mere spændende, hvis du kan vise din smag i kunst, hvor du end måtte finde dig selv. Mens malerier, tegninger og skulpturer, der vises i dit hjem, afspejler dine samlingsinteresser, hvorfor ikke tænk på kunst, du kan bære som endnu en måde at udtrykke din stil på? Uanset om det er købt som en investering eller blot som en måde at gøre et humdrum outfit til en fashion statement, er bærbar kunst en mere tilfredsstillende udtag til samleren.