Sådan laver du en træ smykkeskrin

 

Sådan laver du en træ smykkeskrin

1.

Bestem hvad du vil have i en smykkeskrin, ved at beslutte, hvor stor du vil have din smykkeskrin til at være, hvordan du vil have det at åbne som en kiste eller med døre som en armoire, og hvis du vil have rum eller skuffer. At bestemme, hvad du vil have smykkeskrin til at se ud, er den bedste måde at starte med at planlægge kassen på, fordi det vil give dig et grundlag for resten af ​​jobbet. Når du er færdig, kan du begynde at lede efter at finde et mønster der matcher dine planer for din kasse.

Find et mønster (hvis du har brug for en). Husk hvad du vil have i din smykkeskrin, find et mønster, der følger med det, og passer til alt, hvad du vil. Selv om nogle mennesker er glade for at kunne lave deres egne mønstre eller bare vide, hvordan man laver ting, er de fleste af os brug for retningslinjer. Planerne skal fortælle dig, hvilken type træ og stof du har brug for, samt alt andet, som vil være nyttigt for dig. Retningslinjer som dem, der er afbildet i referencerne, er meget nyttige og kan findes online eller på håndværksbutikker. < /p>

3.

Vælg stof og træK Vælg det træ, du ønsker at lave din smykkeskrin fra - siden du har det i lang tid, vælger du noget, du kan lide. Kirsebær er uden tvivl det bedst mulige træ til bygning, men det er dyrt, og der kan være noget andet du kan lide mere. Æg, mahogni, ahorn, valnød, birk og hvid aske er også træalternativer, der gør det til smukke træprodukter u0026 # x2013, inklusiv smykkeskrin. Når du har valgt dit træ, skal du vælge fløjlstoffet, du gerne vil gå ind i. Velvet vil give beskyttelse til jeres smykker samt en smuk baggrund, så vælg bare en farve, du kan lide.

4.

Følg instruktionerne, klipp det stykke, du har brug for. Se på instruktionerne På mønsteret valgte du og klippe stykkerne fra det træ du valgte som angivet af mønsteret. Så følg forsigtigt anvisningerne, læg dem forsigtigt og hold dem på plads med skruen og limmen.

5.

Sand EverythingSand alt med en lille sander, som du ikke kan sand med orbitalsliberen. Dette sikrer, at træet er flot og glat, så der ikke er nogen papirkopning. Stænk de stykker, der har brug for det, og brænder fløjlet, så det er klar til at blive lagt. Læg nu stykkerne sammen og fastgør håndtagene.

6.

Lad alt indstille Sørg for, at jobbet er færdigt. Se efter fejl i skoven og fyld dem. Sørg for, at alt var farvet korrekt, at alle skuffer og døre virker, og at der ikke er noget løs. Lad det så tørre i 24 timer.

7.

Indsæt dine smykkerFind et sted for dine smykker i æsken. Du har arbejdet hårdt, og man kan sidde og beundre det færdige produkt.

En god smykkeskrin er uvurderlig, fordi den er lige så smuk som skatte i. Sommetider kan man købe en kasse er den eneste mulighed, og enhver kvinde, der har smykker, ved, hvor vigtigt det er at have plads. af nogen til en elsket er en værdifuld gave og et sandt kunstværk. Så, om du gør det til en anden eller for dig selv, ved du, at denne skat vil blive værdsat. Hvis du er nybegynder og har brug for lidt hjælp, er der nogle retningslinjer.