Sådan laver du et vedhæng halskæde

 

1.

Vælg hvordan du vil hænge vedhænget rundt om halsen. Ønsker du at bruge en kæde, et bånd eller en lædersnor?

2.

Find en charme, lille broche eller pin, som du vil bruge som et vedhæng . Hvis du bruger en kæde med charme som vedhæng, kan du nemt blande og matche forskellige på måder, du tror, ​​vil se attraktivt ud for anledningen. En kæde er alligevel en færdig halskæde.

3.

Tag vægt på størrelsen og størrelsen af ​​dit valgte vedhæng til kæden, båndet eller ledningen du vil være hængende rundt om halsen. En charme kan strækkes på noget, som passer ind i dens smuthul. Brocher og stifter er bedst fastgjort til bånd, selv om ledninger og kæder kan arbejde sammen med dem under visse omstændigheder. Hvis kæden eller ledningen passer snævert ind i brochens stifterum, og brochen forbliver på plads og ikke vejer tungt, kan det fungere.

4.

Mål hvor lang tid Ønsker du at bære et bånd eller en ledning. Ønsker du chokerlængde eller længere? Hvis du bruger et charmehalsbånd med et bånd, skal du bøje båndet ind i smuthullet, indtil du når midten. Hvis du bruger en lille broche eller pin, skal du fastgøre enten disse til midten af ​​båndet.

Vælg hvordan du ønsker at holde båndet sikkert på plads. En god mulighed er at sy enten et snap eller en krog -låsesnål på båndets ender for at give dig en sikker lukning. En ledning kan simpelthen være tætsomt, så du kan bære den, hvis den er lang nok, kan du bare glide den til og fra uden at retætte enderne til det tidspunkt, hvor De begynder at løsne igen.

Tips og advarsler

  • Sort fløjl eller satin er et elegant båndvalg, selv om du også kan bruge forskellige farver til at matche hvad tøj du har på dig.
  • Lav su at en pin eller en lille broche ser ud som et vedhæng ved at sikre, at når du bærer det på en kæde, bånd eller snor, at den er opretstående, i stedet for næsten nedad på grund af sin egen vægt.
  • Du kan være kreativ i at bære en vedhæng halskæde. Bland og match potentielle kæder og vedhæng i denne nemme metode, der gør det nemt for dig at lege med charme, stifter og ligefrem brocher, som du altid har set, men har aldrig fundet brug for.