Sådan laver du smykker med papir

 

1.

Lav smykker med papir, en perle ad gangen. Læg en stribe papir med forsiden nedad. Husk at du ruller strimlen op i en spole, så du vil have den rigtige side vist.

2.

Dab petroleumgel i midten af ​​et tandstikker. Brug en mængde petroleumsgelé, der er tilstrækkelig nok til at lette fjernelsen af ​​papirperlen, men ikke så meget gelé, at den kommer over fingrene, mens du ruller.

3.

Coat den ene side af en stribe papir med lim. Gå over strimlen jævnt med en limpind. Undgå at lime papiret på den flade arbejdsflade.

4.

Rul papiret omkring tandstikket. Hold den ene ende af strimlen mod tandstikket med fingerspidsen og start med at rulle. Sørg for, at strimlen er stram og lige som du ruller. Tilføj et stykke lim for at sikre enden.

5.

Fjern papirstyret fra tandstikket og lad det tørre.

6.

Gentag trin 1 til 5 for at lave yderligere perler. Sørg for at lave nok kugler til at lave et armbånd eller halskæde, alt efter hvad du ønsker.

7. Brug smykkelsnor til at lave papir smykker. Hold ledningen på sit kort, men tag en lang sektion til at arbejde med. Træk papirkuglerne på ledningen, knude og derefter færdig med resultater, såsom en krog og lås.

Tips og advarsler

  • Når du laver smykker med papir skal du være sikker på, at din arbejdsflade er beskyttet med pap eller en plastik klud for at undgå lim uheld. Undgå at bruge avis, fordi blækket kan overføres til papirperlen.
  • Du kan også lave papir smykker ved hjælp af tråd eller elastik.
  • Hvis du ikke ønsker at arbejde med smykkeskabel direkte fra kortet, og du vil gerne lave et armbånd og derefter måle dit håndled og tilføje nok plads til 1 til 3 perler. Figuren du ankommer til, er den mindste mængde ledninger, du skal lave et papircraveret armbånd.
  • Du kan tilføje lak til dine papirperler for at beskytte dem, hvis det ønskes. Placer tørpapiret på en tandstikker og brug derefter en pensel til at påføre lakken. Embed tandstikket i Styrofoam, så det kan tørre. Men vær opmærksom på at nogle papirer ser bedre ud uden lak.
  • Husk at gemme din gavepakke ved julen, du kan bruge den til at lave perler til dine smykker med papir.
  • Papir kan ikke virke som om det er det bedste materiale, hvorfra man kan lave smykker, men med den rigtige behandling kan papir bruges til at lave alle slags armbånd, halskæder og øreringe. Fiber kunstnere bruger en række metoder til at lave smykker med papir, der omfatter foldning eller vævning eller lagdeling. De fleste begyndere lærer at lave smykker med papirperler, en proces, der involverer rullestrimler af papir i spoler. Med lidt øvelse er papirperlerne lette at lave, og de kan endda laves billigt fra genbrugspapir ved hjælp af indholdet af din papirkopler.Du bruger papir direkte fra shredderen, hvilket er ideelt på grund af den relative ensartethed af strimlerne, som de fleste shredders producerer. Hvis du gerne vil lære trinene i at lave perler til papir smykker, fortsæt læsning.