Sådan pleje en bh

 

1.

Køb en bh, der passer godt nok til at bære på den største lås. De fleste bh'er, medmindre de er sportsbras eller forreste bras, giver dig mulighed for at vælge mellem 3 eller 4 lås i ryggen. Sørg for at vælge en bh, der giver dig mulighed for at have en behagelig pasform med den største lås. Efterhånden når elastikken begynder at bære, kan du langsomt flytte til den mindste lås.

2.

Fyld en vask med koldt vand og et par spiseskefulde væske vaskemiddel. Du bør altid håndvask dine bh'er. De er ekstremt sarte og alt for dyrt til at erstatte hele tiden. Koldt vand er også bedst, fordi det vil holde bh'ens materiale bedre end varmt eller varmt.

3.

Lad din bh suge i ca. 5 minutter i sæbevandet. gør det muligt for sæbe molekylerne at suge helt i hver fiber af din bh. Du vil ikke få en helt ren bh, hvis du hopper over denne del.

4.

Gør forsigtigt alle dele af bh med fingrene i sæbevandet. Dette er den håndvaskende del. Du må ikke glemme skulderstropperne og materialet, der omgiver din ryg. Dette er et godt sted for bakterier og hudceller at hænge.

5.

Afløb sinken og fyld tilbage op igen med koldt vand. Således skylles din bh. Lad sæbebaren sidde i rent vaskevandet i fem minutter. Hvis du vil, kan du vride det omkring et par gange, men det er virkelig ikke nødvendigt .

6.

Skub forsigtigt overskydende vand og hæng for at tørre. Det kan tage timer for din bh at tørre, men det vil opretholde din bhs form og integritet, hvis du hænger den. Dusj gardin stænger arbejde godt til bh hængende.

Tips og advarsler

  • Brug gummihandsker, når du vasker dine bh for at forhindre tør hud og revner i dine hænder .
  • Det er nemmest at vaske og tørre flere bh'er på én gang. Det sparer tid og energi.
  • Sæt ikke din bh i tørretumbleren. Varmet er forfærdeligt på elastik. Du skal købe nye bh'er to gange om året, hvis du lægger dem i tørretumbleren.
  • En kvindes bh er en vigtig del af hendes garderobe, som giver hendes bryster form og kontur, samtidig med at de ser unge ud og perky. Bras bør være tæt, men behageligt. Når du endelig finder den rigtige bh for dig, vil du have det at vare så længe som muligt. Derfor skal du vide, hvordan du passer godt til din bh for at sikre, at den varer så længe som muligt. Der er visse trin, du skal tage for at passe godt på din bh.