Sådan styrer Flyaway Hair

 

1.

Brug Static Guard.

Hvis ovennævnte foranstaltninger ikke løser problemet med flyvehår, og du skal løse det hurtigt, skal du sprøjte en lille smule statisk Vagt på din pensel og let børste det gennem dit hår. Du bør se øjeblikkelig forbedring.

2.

Brug den rigtige type hårtørrer.

Den bedste slags hårtørrer til brug for flyvehår er en ionisk keramisk hårtørrer. Denne type tørretumbler er designet til at fjerne statisk opladning under processen med at tørre dit hår. Brug det på så lav varme som muligt, da over tørring vil dit hår kun gøre flyveværdierne værre.

3.

Altid klare dit hår.

En god konditioneringsbehandling er afgørende for at modvirke flyvehår. Conditioner hjælper med at eliminere elektrostatisk opladning og tæmme pesky flyaways. Brug en dyb balsam mindst en gang om ugen for yderligere at reducere elektrostatisk opladning.

4.

Bør dit hår korrekt.

Undgå tendensen til at overbørste eller over kam du hår, som bare gør det statiske problem værre. Invester i en børste med statiske frie børster og brug det regelmæssigt. Disse børster kan købes i de fleste købmandsforretninger eller online.

5.

Tilføj et luftfugter til dit hjem.

Jo mere fugt, der er til stede i luften i dit hjem, jo ​​mindre chance for at du vil opleve at være ude af kontrol, flyve hår. Et fugtigt miljø kan også medvirke til at holde dit tøj fra at klæbe sammen på grund af statisk, og endda mindske risikoen for at opkøle en forkølelse ved at holde dine slimhinder fugtige.

Da temperaturerne falder og luften bliver tørre, oplever mange mennesker problemer med flyvehår. Her er hvordan man styrer flyvehår.