Sådan vokser du dine browsere perfekt

 

1.

Det første, du vil gøre, er at bestemme, hvor du skal voks. Tag en applikatorstang (eller en pen / blyant) efter linjerne i A-B-C diagrammet. Ethvert hår, der ligger uden for linjerne A u0026 amp; C, vil blive vokset. For brev B, afhænger måden, som du styrer på applikatorstangen på, hvilken slags bu du vil have, og hvor du vil have buen.

2.

Når du bestemmer hvilket hår skal vokses, du kan tage din hvide eyeliner-blyant og tegne over de områder, du skal bruge voks til (dette trin er valgfrit, men kan være nyttigt for de af jer, der ikke føler sig trygge med øjnene Når du har gjort trin 1 (og to hvis du vælger), skal du tage din krukke med mikrovoksbar voks og varme den i mikrobølgeovnen.

(Der er instruktioner på krukken om nødvendigt). Sørg for, at voksen har en fuldstændig smeltet konsistens, og det er temmelig varmt, men ikke varmt. FYI- Vassen er mikrofibrebar, så den smelter på samme måde hver gang du vokser det er beholder.

Nu når din voks er opvarmet, skal du tage din applikatorstok, dypp den ind i voksen (du kan måske blæse på det kort) og derefter anvende på din pande i de områder, du har bestemt (du c en gør det i trin for de forskellige områder).

Når du har påført voks til det ønskede område, skal du anvende din Muslin Strip, trykke i et par sekunder og Træk strimlen af ​​på den OPPOSITE måde, som håret vokser. FYI- For at forhindre rødme, skal du straks efter at have taget båndet af, tage dine to første fingre og lægge pres på øjet øjeblikkeligt. - gentage denne proces, indtil alt ønskeligt hår er fjernet -

6.

Når du har færdiggjort dit voks job (NICE JOB!), Vil du gerne tage en bomuldskugle og anvende din valgfri olie og brug denne til at fjerne resterende voks på dine pander og give dem et flot, blankt look. Du kan derefter tage et par pincet og plukke eventuelle strays du måske har gået glip af u0026 amp; et godt tip er at bruge en øjenbryn blyant til at udfylde eventuelle sparsomme pletter for at gøre dine øjenbryn se defineret og slank.

7.

Nyd dine nyligt voksede brows og husk, PRAKSIS GØR PERFEKT. Brug altid en pande blyant og en pande pensel for at holde dine øjenbryn ser fantastisk ud. Du kan også bruge en klar mascara til at holde dem glatte og slanke.

Tips og advarsler

  • Voks aldrig om det samme område to gange i en session , dette kan forårsage tynd / følsom hud at rive. I stedet skal du bruge dine pincet til at røre op.
  • Mindre er mere. Tykkere pander er IN !:)
  • Hvis du er træt af at spilde penge hver 2-4 uger i salonen, for at de kan bruge 5 minutter på at øge dine øjenbryn, er der nogle få tips til, hvordan man opnår de fine salonformede bryn derhjemme!