Sammenligning af Firming Cremer

 

Co-Q10

Coenzym Q10 (også kaldet Co-Q10) er et naturligt element, der findes i humane hudceller, hvor det hjælper celler med at producere energi. Når mennesker er aldre, formindsker niveauerne af Co-Q10 i huden, hvilket medfører løs eller saggy hud, fine linjer og rynker.

Ved hjælp af en fastgørende creme, der indeholder Co-Q10, kan du hjælpe dig med at opnå en hårdere hud overflade. Denne antioxidant stimulerer energiproduktion i celler, hvilket skaber en stødende virkning. Enzymet kan findes i mange over-the-counter produkter, der sælges af masseleverandører.

Kollagen

Kollagen er en populær ingrediens i antiaging cremer. Kollagen gør faktisk ikke hård hud, men det giver huden et glattere og strammere udseende. Kollagen, som er et protein, der findes naturligt i huden, formindskes, når folk bliver ældre. Hudplejefirmaer hævder, at reinfusing huden med kollagen hjælper med at fylde rynker og fine linjer, der gør huden til at se mere fladt, glattere og strammere ud og udstråler en stramningseffekt. En ting at bemærke er, at kollagenmolekyler, der findes i hudstrammende cremer, er for store til at absorbere huden. Da de ikke kan trænge ind i dermis, de sidder simpelthen oven på huden. Der er meget kontroverser over, hvorvidt dette faktisk kan forbedre tegn på aldring.

Elastin

Elastin er en anden hovedbestanddel i flere hudbekæmpende cremer. Elastin er populært i antiagingprodukter, fordi det er et protein, der naturligt findes i huden. Det holder huden kigget fast, stram og generelt ungdommelig. Elastinproduktionen falder efterhånden som mennesker bliver ældre. Jo mindre elastin der er i huden, jo mere fine linjer, rynker og saggy hud begynder at høste op. Hud mister sin elasticitet, da det taber elastin. Elastin bruges i mange styrende cremer, fordi det teoretisk giver huden tilbage den elasticitet, som et tab af elastin fjernes. Men som det er tilfældet med kollagen, viser undersøgelser, at elastinmolekyler er for store til at blive absorberet af huden. De kan ikke synke ind i dermis, så de sidder på overfladen af ​​huden, når fløde påføres. Der er debat om, hvorvidt elastininfunderede cremer faktisk reducerer sagginess i huden.

Cynergy TK

Cynergy TK er fra 2010 en forholdsvis ny sammensætning, der har poppet op på hudplejeproduktetiketter. Cynergy TK er en form for protein (keratin), der kommer fra uld fra New Zealand får. Kosmetiske forskere har brudt ned fibre i fårens uld og ekstraherede keratiner og aminosyrer til brug i hudplejeprodukter. Produkterne hævder på fast hud og forbedrer dens elasticitet såvel som klump op i huden gennem intens hydrering gennem keratinens peptider og lipider. Test udføres for at bestemme gyldigheden af ​​disse påstande. Den længere Cynergy TK forbliver på markedet, Den mere viden forbrugeren vil have om dens effektivitet.

Koffein

Koffein findes ofte i lotioner formuleret til at stramme huden på kroppen. Koffein har vist sig effektivt til at reducere udseendet af cellulite og fastgørende hud på områder som f.eks. skinkerne, lårene og maven. Koffeinen får blodkarrene til at blive kontraherende, hvilket midlertidigt giver huden et mere stramt udseende. Den glatte hud varer kun så længe koffein er aktiv, hvilket er et par timer. Huden vender tilbage til sin oprindelige stat. Hudplejeindustrien blomstrer, især i antiagingarenaen. En grund til at folk køber antiagingprodukter er at fast og stramme huden. Da der er en overflod af produkter på markedet, kan det være svært at vide, hvad der passer til dig. Når du sammenligner firende cremer, skal du kigge på ingredienserne på etiketten. At vide, hvad der er inde i fløden, hjælper dig med at forstå, hvordan det kan virke for dig.