Stil for langt lige hår med en flad jern

  Et fladt jern kan bruges til mere end blot at rette hår. Disse varme styling værktøjer er populære blandt dem, der ønsker super-straight hår, men ifølge hår professionel Jason Stanton, et 'texturiserende jern' gør mere end bare retene. Med dette ene værktøj kan du skabe forskellige former lige fra krøllede til lige, hvilket gør den til en uundværlig del af din skønhedssamling.

Flad skinne

Pass den flade jern over det tørre hår for at sikre den retfærdigste mulige stil , og derefter færdig med en lille smule glansende creme, tåge eller andet skinnende produkt for at give en glasagtig finish til dit lige hår. Dette er en klassisk fladjernsstil og god til næsten enhver lejlighed.

Pladjernkrøller

Når du vil have lidt mere krop eller tekstur i dit hår, så prøv at lave bølger med dit flade jern. Sæt tynde tråde af dit hår rundt om det flade jerns tønde, som om det var et krøllejern, for at skabe bløde krøller. Jo tykkere hårets tråde, jo mere blid bølgerne vil være. For bølger, pakk 3 tommer eller større sektioner; til krøller, 3 tommer eller mindre.

Fladjern Flips

For et lille twist på den klassiske fladjernsstil, brug kun det flade jern på enderne af dit hår. Drej jernet i retning med uret for en flirtende udadvendt flip eller drej den i modsat retning for et poleret look.

Combed Curls

For et retro eller bøhmisk udseende, prøv denne teknik fra stylist Trent Day. Sæt små dele af hår i et zigzag mønster omkring tynde kulkamme eller sticks (som er varmebestandige). Derefter føres det flade jern over håret og kulstofkamrene. Udvikl krøllerne fra kulkamrene eller pindene, og lad som helst eller brug fingrene til at adskille strengene til et fluffet teksturiseret udseende.