Hvad er toner i hårfarve?

 

Funktion

Toner er hårfarveprodukter, der anvendes på blødt eller bleget hår for at fjerne uønskede pigmenter fra håret.

Typer

De tilgængelige typer hårfarve tonere er semipermanente, demipermanente og permanente. Permanent er den mest anvendte type toner, fordi den ofte er lagdelt over tidligere lyset hår, hvilket er en permanent proces.

Effekter

Hårfarve toner virker ved at neutralisere uønskede pigmenter i hår med en modstridende farve fra farven hjul. For eksempel er orange og blå modsætninger på farvehjulet, så uønskede orange pigmenter i håret kan neutraliseres eller fjernes ved at indføre en blå toner.

Fordele

Brug af en toner er den eneste måde at opnå hvid- blondt hår uden væsentligt at skade håret.

Overvejelser

Beskadiget hår kan ikke acceptere en toner korrekt og kan give uventede resultater. Når man beskæftiger sig med beskadiget hår, bør en professionel farvelist konsulteres.

Advarsel

En allergitest bør udføres mindst 24 timer før tonerpåføring for at undgå en alvorlig allergisk reaktion på hovedbunden. Den allergiske test involverer at blande en lille mængde toner med den relevante udvikler og efterlade det på indersiden af ​​albuen i 24 timer, før du kontrollerer tegn på irritation. Toner er det sidste skridt i hårfarveprocessen for at finjustere farven. Dette gælder især, når lynhår til blege eller hvidblonde nuancer.